این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 19 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1390، جلد ۸، شماره ۲۸
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تأثیر افزودن سبوس جو دو سر بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان سنگک
1395/9/7
-
۷۸ بار
۲
تخمین پایداری نسبی روغنهای نباتی بر حسب آزمونهای تسریع شده
1395/9/7
-
۷۲ بار
۳
میزان رطوبت تعادلی و گرمای ایزوستریک جذب و دفع خرمای استعمران
1395/9/7
-
۷۱ بار
۴
بررسی خصوصیات کیفی، کالری زایی و عناصر معدنی چهار رقم خرمای عمده استان خوزستان
1395/9/7
-
۸۵ بار
۵
تاثیر روشهای آمادهسازی و آبگیری بر سرعت و زمان خشک شدن انگور بیدانه قرمز
1395/9/7
-
۷۵ بار
۶
نقش تصور تکنولوژی بر رفتار مصرف کننده؛ مورد کاوی در صنایع غذایی
1395/9/7
-
۶۲ بار
۷
بررسی اثر جایگزینی قند مایع خرما با قند اینورت در کیک لایه ای
1395/9/7
-
۷۲ بار
۸
تعیین باقیمانده آنتی بیوتیک در لاشه طیور صنعتی به روش F.P.T در استان مازندران
1395/9/7
-
۶۷ بار
۹
تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی کدو مسمایی جهت فرآیند سرزنی
1395/9/7
-
۷۶ بار
۱۰
استخراج ترکیبات فنولیک پوست سیب زمینی راموس با دو روش اولتراسوند و پرکولاسیون و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره آن در روغن سویا
1395/9/7
-
۶۹ بار
۱۱
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آب لیموی بسته بندی شده در ظروف PET
1395/9/7
-
۶۶ بار
۱۲
بررسی تغییرات رطوبت، بافت و خصوصیات حسی پسته تحت تأثیر دمای برشته کردن و زمان نگهداری
1395/9/7
-
۶۸ بار
۱۳
بررسی خاصیت آنتیاکسیدانی و ضد میکروبی عصارهی متانولی پوست سبز پسته (Pistachia vera)
1395/9/7
-
۶۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه