این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1391، جلد ۷، شماره ۲۷
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تاثیر زمان نگهداری در دمای محیط بر خصوصیات نان نیمه پخته حجیم قالبی 1395/9/7 - Get XML Data ۱۱۱ بار
۲ بهینه یابی فرمولاسیون پنیر پیتزای پروسس با استفاده از طرح آزمایشی مخلوط محدود شده 1395/9/7 - Get XML Data ۱۱۳ بار
۳ کاربرد طیف سنجی رامان در بررسی غیرمخرب پارامترهای کیفی گوجه فرنگی 1395/9/7 - Get XML Data ۷۲ بار
۴ بررسی اثر نگهدارندگی اسانس دارچین و درجه حرارت نگهداری بر روی میزان رشد E. coli O۱۵۷:H۷ در همبرگر با استفاده ازتکنولوژی ترکیبی 1395/9/7 - Get XML Data ۶۸ بار
۵ سینیتیک خشک کردن دانه های انار و میزان انرژی مصرفی در خشک کردن به روش مایکروویو 1395/9/7 - Get XML Data ۶۹ بار
۶ ارزیابی خواص مکانیکی و فیزیکی فیلم های خوراکی آلژینات کلسیم 1395/9/7 - Get XML Data ۷۰ بار
۷ تهیه و بررسی ویژگی های کیفی برگه خرمالو 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۶ بار
۸ مقایسه اثر اسید فرولیک و اسید تانیک بر پایداری رنگ و ویژگیهای ارگانولپتیکی آب انار در زمان های مختلف نگهداری در دمای ۵°C 1395/9/7 - Get XML Data ۱۱۴ بار
۹ بررسی ترکیب شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب هسته خرما 1395/9/7 - Get XML Data ۱۲۵ بار
۱۰ بررسی شرایط مختلف نگهداری میوه زیتون و اثر آن بر کیفیت روغن استحصالی در منطقه گلستان 1395/9/7 - Get XML Data ۱۲۴ بار
۱۱ تعیین برخی خواص فیزیکی سه رقم شلتوک در رطوبت های مختلف 1395/9/7 - Get XML Data ۸۰ بار
۱۲ فیلم های خوراکی: شاخص های کیفی و روش های تولید 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۲ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه