این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 18 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1391، جلد ۷، شماره ۲۷
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تاثیر زمان نگهداری در دمای محیط بر خصوصیات نان نیمه پخته حجیم قالبی
1395/9/7
-
۱۱۱ بار
۲
بهینه یابی فرمولاسیون پنیر پیتزای پروسس با استفاده از طرح آزمایشی مخلوط محدود شده
1395/9/7
-
۱۱۳ بار
۳
کاربرد طیف سنجی رامان در بررسی غیرمخرب پارامترهای کیفی گوجه فرنگی
1395/9/7
-
۷۲ بار
۴
بررسی اثر نگهدارندگی اسانس دارچین و درجه حرارت نگهداری بر روی میزان رشد E. coli O۱۵۷:H۷ در همبرگر با استفاده ازتکنولوژی ترکیبی
1395/9/7
-
۶۸ بار
۵
سینیتیک خشک کردن دانه های انار و میزان انرژی مصرفی در خشک کردن به روش مایکروویو
1395/9/7
-
۶۹ بار
۶
ارزیابی خواص مکانیکی و فیزیکی فیلم های خوراکی آلژینات کلسیم
1395/9/7
-
۷۰ بار
۷
تهیه و بررسی ویژگی های کیفی برگه خرمالو
1395/9/7
-
۱۰۶ بار
۸
مقایسه اثر اسید فرولیک و اسید تانیک بر پایداری رنگ و ویژگیهای ارگانولپتیکی آب انار در زمان های مختلف نگهداری در دمای ۵°C
1395/9/7
-
۱۱۴ بار
۹
بررسی ترکیب شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب هسته خرما
1395/9/7
-
۱۲۵ بار
۱۰
بررسی شرایط مختلف نگهداری میوه زیتون و اثر آن بر کیفیت روغن استحصالی در منطقه گلستان
1395/9/7
-
۱۲۴ بار
۱۱
تعیین برخی خواص فیزیکی سه رقم شلتوک در رطوبت های مختلف
1395/9/7
-
۸۰ بار
۱۲
فیلم های خوراکی: شاخص های کیفی و روش های تولید
1395/9/7
-
۱۰۲ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه