این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1391، جلد ۷، شماره ۲۶
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تأثیر سیستم‌های مختلف تغذیه‌ای (آلی، شیمیایی، تلفیقی) و باکتری های افزاینده رشد (PGPR) برعملکرد دانه، روغن و اسیدهای چرب آفتابگردان 1395/9/7 - Get XML Data ۶۶ بار
۲ بهبود کیفیت خمیر و ماکارونی تازه تولید شده از آرد نول با استفاده از هیدروکسی پروپیل سلولز 1395/9/7 - Get XML Data ۶۴ بار
۳ بهبود خواص ژلاتین پوست کاریچون ماهی (Saurida tumbil) با استفاده از سولفات منیزیم، صمغ کتیرا، گلیسرول، ساکاروز و نیترات آمونیوم در pH های مختلف 1395/9/7 - Get XML Data ۷۵ بار
۴ بررسی اثر تخمیر لاکتیکی (لاکتوباسیلوس پلانتاروم) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، عطر و طعم، بیاتی و خصوصیات پوسته نان نیمه‌حجیم (باگت) 1395/9/7 - Get XML Data ۶۴ بار
۵ تأثیر غنی‌سازی با ترکیب NaFeEDTA بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکویت 1395/9/7 - Get XML Data ۶۲ بار
۶ بررسی و تعیین حداقل غلظت بازدارندگی(MIC) دی استات سدیم بر برخی از میکروارگانیسم های عامل فساد در نوشابه های گاز‌دار در محیط کشت 1395/9/7 - Get XML Data ۶۷ بار
۷ ارزیابی ویژگی های عملکردی کربوکسی متیل سلولز تولیدی از تفاله چغندرقند در مقایسه با سایر قوام دهنده ها در سس کچاپ 1395/9/7 - Get XML Data ۶۰ بار
۸ مقایسه تغییرات ترکیب فیزیکو شیمیایی، باکتریایی و خواص حسی ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio فیله شده با شکم خالی طی فرآیند نمک سود خشک 1395/9/7 - Get XML Data ۶۴ بار
۹ بررسی خواص فیزیکو شیمیایی کنسانتره کشمش و تغلیظ شربت آن به روش حرارتی درمقیاس آزمایشگاهی 1395/9/7 - Get XML Data ۶۲ بار
۱۰ تولید و ویژگی های حسی کنسانتره آب گوجه فرنگی 1395/9/7 - Get XML Data ۶۸ بار
۱۱ اثر شرایط خشک‌کردن ورقه نازک پرتقال بر میزان انرژی مصرفی 1395/9/7 - Get XML Data ۵۹ بار
۱۲ تولید امولسیون کننده امولسان با استفاده از باکتری Acinetobacter calcoaceticus RAG-۱ ATCC-۳۱۰۱۲ 1395/9/7 - Get XML Data ۶۰ بار
۱۳ تاثیر دو گونه صمغ کتیرای ایرانی (اصفهان و اسفراین) بر ویژگی های رئولوژیک سس مایونز 1395/9/7 - Get XML Data ۶۲ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه