این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 18 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1391، جلد ۷، شماره ۲۶
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تأثیر سیستمهای مختلف تغذیهای (آلی، شیمیایی، تلفیقی) و باکتری های افزاینده رشد (PGPR) برعملکرد دانه، روغن و اسیدهای چرب آفتابگردان
1395/9/7
-
۶۶ بار
۲
بهبود کیفیت خمیر و ماکارونی تازه تولید شده از آرد نول با استفاده از هیدروکسی پروپیل سلولز
1395/9/7
-
۶۴ بار
۳
بهبود خواص ژلاتین پوست کاریچون ماهی (Saurida tumbil) با استفاده از سولفات منیزیم، صمغ کتیرا، گلیسرول، ساکاروز و نیترات آمونیوم در pH های مختلف
1395/9/7
-
۷۵ بار
۴
بررسی اثر تخمیر لاکتیکی (لاکتوباسیلوس پلانتاروم) بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، عطر و طعم، بیاتی و خصوصیات پوسته نان نیمهحجیم (باگت)
1395/9/7
-
۶۴ بار
۵
تأثیر غنیسازی با ترکیب NaFeEDTA بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکویت
1395/9/7
-
۶۲ بار
۶
بررسی و تعیین حداقل غلظت بازدارندگی(MIC) دی استات سدیم بر برخی از میکروارگانیسم های عامل فساد در نوشابه های گازدار در محیط کشت
1395/9/7
-
۶۷ بار
۷
ارزیابی ویژگی های عملکردی کربوکسی متیل سلولز تولیدی از تفاله چغندرقند در مقایسه با سایر قوام دهنده ها در سس کچاپ
1395/9/7
-
۶۰ بار
۸
مقایسه تغییرات ترکیب فیزیکو شیمیایی، باکتریایی و خواص حسی ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio فیله شده با شکم خالی طی فرآیند نمک سود خشک
1395/9/7
-
۶۴ بار
۹
بررسی خواص فیزیکو شیمیایی کنسانتره کشمش و تغلیظ شربت آن به روش حرارتی درمقیاس آزمایشگاهی
1395/9/7
-
۶۲ بار
۱۰
تولید و ویژگی های حسی کنسانتره آب گوجه فرنگی
1395/9/7
-
۶۸ بار
۱۱
اثر شرایط خشککردن ورقه نازک پرتقال بر میزان انرژی مصرفی
1395/9/7
-
۵۹ بار
۱۲
تولید امولسیون کننده امولسان با استفاده از باکتری Acinetobacter calcoaceticus RAG-۱ ATCC-۳۱۰۱۲
1395/9/7
-
۶۰ بار
۱۳
تاثیر دو گونه صمغ کتیرای ایرانی (اصفهان و اسفراین) بر ویژگی های رئولوژیک سس مایونز
1395/9/7
-
۶۲ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه