این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 18 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1391، جلد ۷، شماره ۲۵
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
مطالعه میسل های کازئین در شیرخام با مقادیر مختلف سلولهای پیکره ای با استفاده از میکروسکپ الکترونی نگاره ای
1395/9/7
-
۱۱۵ بار
۲
تهیهی جانشین کرهیکاکائو و شکلات از روغن بذرچای استریفیه شده
1395/9/7
-
۱۰۸ بار
۳
بررسی اثرات فرآیندهای پالایش روی میزان ترکیبات جزیی روغن فندق
1395/9/7
-
۱۹۹ بار
۴
بهینه سازی فرمولاسیون و متغییر های اکسترودر برای غنی سازی اسپاگتی با آرد کامل سویا بوسیله طرح آماری مخلوط
1395/9/7
-
۱۲۰ بار
۵
تاثیر امواج فراصوت بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان حاصل از گندم سن زده
1395/9/7
-
۱۲۵ بار
۶
اثر میکروانکپسولاسیونﺁلژینات کلسیم بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ۱۶۴۳ PTCC در شرایط شبیه سازی شده معده و روده انسان
1395/9/7
-
۸۷ بار
۷
بهینه سازی ترکیبات محیط کشت برای تولید میکروبی گلوتامیک اسید از ضایعات خرما با استفاده از روش فاکتوریل جزئی
1395/9/7
-
۷۱ بار
۸
اثر مدت زمان نگهداری بر ویژگی های کیفی فرآورده های پودری و قطعات خشک شده سیب زمینی جهت انتخاب بهترین زمان مصرف و رقم مناسب
1395/9/7
-
۶۸ بار
۹
حذف نیترات از آب آشامیدنی و آب فرآوری مواد غذایی با استفاده از بیوفیلتر هیدروژنی
1395/9/7
-
۶۹ بار
۱۰
بهینه سازی شرایط تولید اسید لاکتیک در فرایند غیر مداوم تخمیر آب پنیر توسط باکتری لاکتوباسیلوس کازئی
1395/9/7
-
۲۱۶ بار
۱۱
بررسی بعضی از خواص بیوفیزیکی دانه های آفتابگردان روغنی در استان گلستان
1395/9/7
-
۱۰۶ بار
۱۲
بررسی میزان آفلاتوکسین M۱ در پنیر سفید ایرانی
1395/9/7
-
۱۱۸ بار
۱۳
تعیین ضریب اصطکاک و سرعت حد گل زعفران و اجزای آن
1395/9/7
-
۸۶ بار
۱۴
بررسی اثر انجماد کند و نگهداری در شرایط انجماد بر ویژگی های کیفی نان لواش
1395/9/7
-
۱۱۰ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه