این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1391، جلد ۷، شماره ۲۵
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ مطالعه میسل های کازئین در شیرخام با مقادیر مختلف سلولهای پیکره ای با استفاده از میکروسکپ الکترونی نگاره ای 1395/9/7 - Get XML Data ۱۱۵ بار
۲ تهیه‌ی جانشین کره‌ی‌کاکائو و شکلات از روغن بذرچای استریفیه شده 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۸ بار
۳ بررسی اثرات فرآیندهای پالایش روی میزان ترکیبات جزیی روغن فندق 1395/9/7 - Get XML Data ۱۹۹ بار
۴ بهینه سازی فرمولاسیون و متغییر های اکسترودر برای غنی سازی اسپاگتی با آرد کامل سویا بوسیله طرح آماری مخلوط 1395/9/7 - Get XML Data ۱۲۰ بار
۵ تاثیر امواج فراصوت بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان حاصل از گندم سن زده 1395/9/7 - Get XML Data ۱۲۵ بار
۶ اثر میکروانکپسولاسیونﺁلژینات کلسیم بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ۱۶۴۳ PTCC در شرایط شبیه سازی شده معده و روده انسان 1395/9/7 - Get XML Data ۸۷ بار
۷ بهینه سازی ترکیبات محیط کشت برای تولید میکروبی گلوتامیک اسید از ضایعات خرما با استفاده از روش فاکتوریل جزئی 1395/9/7 - Get XML Data ۷۱ بار
۸ اثر مدت زمان نگهداری بر ویژگی های کیفی فرآورده های پودری و قطعات خشک شده سیب زمینی جهت انتخاب بهترین زمان مصرف و رقم مناسب 1395/9/7 - Get XML Data ۶۸ بار
۹ حذف نیترات از آب آشامیدنی و آب فرآوری مواد غذایی با استفاده از بیوفیلتر هیدروژنی 1395/9/7 - Get XML Data ۶۹ بار
۱۰ بهینه سازی شرایط تولید اسید لاکتیک در فرایند غیر مداوم تخمیر آب پنیر توسط باکتری لاکتوباسیلوس کازئی 1395/9/7 - Get XML Data ۲۱۶ بار
۱۱ بررسی بعضی از خواص بیوفیزیکی دانه های آفتابگردان روغنی در استان گلستان 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۶ بار
۱۲ بررسی میزان آفلاتوکسین M۱ ‌در پنیر سفید ایرانی 1395/9/7 - Get XML Data ۱۱۸ بار
۱۳ تعیین ضریب اصطکاک و سرعت حد گل زعفران و اجزای آن 1395/9/7 - Get XML Data ۸۶ بار
۱۴ بررسی اثر انجماد کند و نگهداری در شرایط انجماد بر ویژگی های کیفی نان لواش 1395/9/7 - Get XML Data ۱۱۰ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه