این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 18 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1391، جلد ۷، شماره ۲۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی سه رقم سیبزمینی استان گلستان و تاثیر آن بر خواص خلال نیمه سرخ شده
1395/9/7
-
۱۰۶ بار
۲
تعیین مقادیر عناصر معدنی سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم، آهن، روی و مس در کبد و کلیه گاومیش های کشتار شده در کشتارگاه صنعتی ارومیه
1395/9/7
-
۶۵ بار
۳
تاثیر اشعه گاما روی شاخص بازهای ازته فرار (TVB-N) و خواص حسی میگوی سفید هندی (Penaeus indicus)
1395/9/7
-
۶۷ بار
۴
ترکیب اسیدهای چرب برخی از ژنوتیپهای انتخابی گردو Juglans regia L.) ) در استان مرکزی
1395/9/7
-
۵۷ بار
۵
شبیهسازی مدل سینتیک خشکشدن بستر نازک پرتقال رقم تامسون با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی
1395/9/7
-
۷۲ بار
۶
بررسی تاثیر پیش تیمار با اتیل اولئات و نوع بسته بندی بر خصوصیات کیفی توت خشک شده در طی مدت نگهداری
1395/9/7
-
۶۷ بار
۷
مطالعه مقدار بار باکتریایی و مقدار آمین های بیوژنیک قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در طول زمان نگهداری در یخ
1395/9/7
-
۶۰ بار
۸
بررسی و مقایسه تاثیرافزودن اسیدهای آلی و خمیرترش برپارمترهای تخمیری و حجم مخصوص نان بربری
1395/9/7
-
۸۸ بار
۹
بررسی توانایی گونه مخمر ساکارومایسس سرویزیه جهت کاهش آفلاتوکسین موجود در پسته
1395/9/7
-
۹۶ بار
۱۰
مواد غذایی اصلاح شده ژنتیکی: فرصت ها و چالش ها
1395/9/7
-
۶۸ بار
۱۱
بررسی اثرات فرآوری و نگه داری بر کیفیت شیر تبخیرشده
1395/9/7
-
۶۹ بار
۱۲
مروری بر کاربرد لفافهای خوراکی در مواد غذایی
1395/9/7
-
۶۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه