این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 18 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1391، جلد ۶، شماره ۲۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی مارمالاد پوست سبز پسته بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی مارمالاد پوست سبز پسته
1395/9/7
-
۷۵ بار
۲
پایداری حرارتی روغن ارقام رایج کانولا در ایران
1395/9/7
-
۱۰۳ بار
۳
مقایسه پایداری روغن سه رقم عمده کلزای استان گلستان طی دوره نگهداری
1395/9/7
-
۱۰۰ بار
۴
بررسی اثر انبارداری سنتی و نگهداری سردخانه ای بر خواص کمی وکیفی ارقام پیاز ایرانی عادل میرمجیدی هشتجین ۱ *، مهدی قیافه داوودی۲
1395/9/7
-
۵۹ بار
۵
بازیافت مکانیکی ترکیبی پلی اتیلن ترفتالات (PET )، پلی اتیلن (PE)، پلی استایرن (PS ) و پلی پروپیلن (PP) مورد مصرف در صنایع بسته بندی مواد غذایی، به منظور ساخت پانل های جداساز و ارزیابی مقاومت فشاری زین العا بدین قنبرزاده علمداری ۱ *، علی خوانین۲*، مهرداد کوکبی۳
1395/9/7
-
۱۵۸ بار
۶
بررسی اثرآرد دانه خربزه به عنوان جایگزین چربی برویژگی های شیمیایی وحسی فراورده های گوشتی مریم عابدینی۱ *، محمد جواد وریدی۲، فخری شهیدی۳، سید حسن مرعشی۴
1395/9/7
-
۶۴ بار
۷
استفاده از روش آماری تاگوچی در بهینه سازی تولید توفو از نظر وزن و طعم تهمینه تقی زاده۱، داود زارع۳ *، سید علی مرتضوی۲، فرزانه عزیز محسنی۳، مهرداد آذین۳، محمد حیدریان۳
1395/9/7
-
۶۵ بار
۸
تغییرات ترکیب شیمیایی و وزن کپور پرورشی Cyprinus carpio طی روش های مختلف نمک سود بهاره شعبان پور۱، علی شعبانی۱، آی ناز خدانظری۲*، سمیه پاکروانفر۲
1395/9/7
-
۱۰۱ بار
۹
ماندگاری بیفیدوباکتریوم لاکتیس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در دوغ حاوی عصاره کاکوتی امیرصالح وثوق۱، مرتضی خُمیری۲ *، مهدی کاشانی نژاد۲، سید مهدی جعفری۲
1395/9/7
-
۱۰۱ بار
۱۰
تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی گونههای ایرانی و لبنانی بلوط محمد طهماسبی۱ *، تیمور توکلی هشجین۲، محمد هادی خوش تقاضا۳
1395/9/7
-
۷۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه