این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1391، جلد ۶، شماره ۲۲
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بهبود ویژگی‌های فیزیکی فیلم‌های زیست تخریب پذیر نشاسته و فیلم‌های مرکب نشاسته و کربوکسی متیل سلولز 1395/9/7 - Get XML Data ۶۱ بار
۲ تأثیرانجماد خانگی بر ویژگی‌های حسی سبزیجات برگی آماده مصرف 1395/9/7 - Get XML Data ۶۰ بار
۳ بررسی رابطه بین مقدار و خصوصیات رئولوژیکی گلوتنین ماکروپلیمر (GMP) با خواص نانوایی گندم 1395/9/7 - Get XML Data ۷۶ بار
۴ بررسی نقش هیدراسیون آرد روی خواص رئولوژیکی خمیر نان 1395/9/7 - Get XML Data ۵۷ بار
۵ بررسی اثرات دمای برشته کردن، فرمولاسیون و زمان نگهداری بر ویژگی‌های کیفی روغن پسته و خصوصیات ارگانولپتیکی آن 1395/9/7 - Get XML Data ۶۳ بار
۶ تاثیر استفاده از پیش تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر خصوصیات کیفی و حسی توت سفید خشک شده 1395/9/7 - Get XML Data ۶۳ بار
۷ مطالعه تاثیر رنت میکروبی، نوترکیب و حیوانی روی برخی خصوصیات کمی و کیفی پنیر سفید ایرانی 1395/9/7 - Get XML Data ۶۷ بار
۸ بررسی تغییرات شیمیایی و حسی ایجاد شده در خمیر ماهیان فیتوفاگ و بیگ هد پس از شستشو با آب نمک و فرمولاسیون بهینه آن در طی نگهداری در شرایط انجماد ۱۸- درجه سانتیگراد 1395/9/7 - Get XML Data ۵۷ بار
۹ مطالعه و ارزیابی میکروسکوپی و حسی بیاتی نان‌های پر مصرف ایرانی 1395/9/7 - Get XML Data ۵۷ بار
۱۰ شناسایی انواع گوشت مورد استفاده در تولید همبرگرهای عرضه شده در شهر تهران در سال ۱۳۸۶ 1395/9/7 - Get XML Data ۶۳ بار
۱۱ اثر برخی هیدروکلوئیدها بر خواص رئولوژیک خمیر و بیاتی نان باگت 1395/9/7 - Get XML Data ۵۷ بار
۱۲ تاثیر پروتئین های شیر تغلیظ شده به روش اولترافیلتراسیون برخواص شیمیایی و حسی ماست 1395/9/7 - Get XML Data ۵۸ بار
۱۳ مقایسه اثر بخشی غنی‌سازی گندم در مزرعه با غنی‌سازی آرد در کارخانه در ارتقاء سطح سلامت جامعه 1395/9/7 - Get XML Data ۶۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه