این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 19 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1391، جلد ۶، شماره ۲۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بهبود ویژگیهای فیزیکی فیلمهای زیست تخریب پذیر نشاسته و فیلمهای مرکب نشاسته و کربوکسی متیل سلولز
1395/9/7
-
۶۱ بار
۲
تأثیرانجماد خانگی بر ویژگیهای حسی سبزیجات برگی آماده مصرف
1395/9/7
-
۶۰ بار
۳
بررسی رابطه بین مقدار و خصوصیات رئولوژیکی گلوتنین ماکروپلیمر (GMP) با خواص نانوایی گندم
1395/9/7
-
۷۶ بار
۴
بررسی نقش هیدراسیون آرد روی خواص رئولوژیکی خمیر نان
1395/9/7
-
۵۷ بار
۵
بررسی اثرات دمای برشته کردن، فرمولاسیون و زمان نگهداری بر ویژگیهای کیفی روغن پسته و خصوصیات ارگانولپتیکی آن
1395/9/7
-
۶۳ بار
۶
تاثیر استفاده از پیش تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر خصوصیات کیفی و حسی توت سفید خشک شده
1395/9/7
-
۶۳ بار
۷
مطالعه تاثیر رنت میکروبی، نوترکیب و حیوانی روی برخی خصوصیات کمی و کیفی پنیر سفید ایرانی
1395/9/7
-
۶۷ بار
۸
بررسی تغییرات شیمیایی و حسی ایجاد شده در خمیر ماهیان فیتوفاگ و بیگ هد پس از شستشو با آب نمک و فرمولاسیون بهینه آن در طی نگهداری در شرایط انجماد ۱۸- درجه سانتیگراد
1395/9/7
-
۵۷ بار
۹
مطالعه و ارزیابی میکروسکوپی و حسی بیاتی نانهای پر مصرف ایرانی
1395/9/7
-
۵۷ بار
۱۰
شناسایی انواع گوشت مورد استفاده در تولید همبرگرهای عرضه شده در شهر تهران در سال ۱۳۸۶
1395/9/7
-
۶۳ بار
۱۱
اثر برخی هیدروکلوئیدها بر خواص رئولوژیک خمیر و بیاتی نان باگت
1395/9/7
-
۵۷ بار
۱۲
تاثیر پروتئین های شیر تغلیظ شده به روش اولترافیلتراسیون برخواص شیمیایی و حسی ماست
1395/9/7
-
۵۸ بار
۱۳
مقایسه اثر بخشی غنیسازی گندم در مزرعه با غنیسازی آرد در کارخانه در ارتقاء سطح سلامت جامعه
1395/9/7
-
۶۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه