این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 19 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1388، جلد ۶، شماره ۲۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی تاثیر ایزوله پروتئین سویا بر ویژگیهای ماکارونی
1395/9/7
-
۱۰۲ بار
۲
تاثیر دما، سرعت جابجایی هوا و روش آمادهسازی در فرایند خشک شدن انگور بیدانه قرمز
1395/9/7
-
۷۰ بار
۳
کاربرد عدد کیفی فارینوگراف در بررسی کیفیت نانوایی گندم
1395/9/7
-
۸۴ بار
۴
بررسی ویژگیهای فیزیکی فیلمهای مرکب زیست تخریب پذیر خوراکی کربوکسی متیل سلولز – اسید اولئیک
1395/9/7
-
۷۴ بار
۵
تحلیل تغییرات رنگ رطب در طی خشک کردن با خشک کن کابینی با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالی
1395/9/7
-
۷۰ بار
۶
بهینه کردن روش آمادهسازی و رنگآمیزی خمیر نان برای مشاهدات میکروسکوپ نوری اپیفلورسنس
1395/9/7
-
۸۳ بار
۷
بررسی اثر تعداد سلول های سوماتیک بر ترکیبات شیر استان خراسان رضوی
1395/9/7
-
۷۳ بار
۸
بررسی تأثیر جدایه های شناسایی شده از پنیر لیقوان و نوع شیر بر خواص حسی پنیر سفید ایرانی
1395/9/7
-
۸۳ بار
۹
استفاده از تبخیرکننده فیلم ریزان و صعودی برای تغلیظ آب پرتقال بومی
1395/9/7
-
۹۹ بار
۱۰
بررسی اثر pH و غلظت پلاستی سایزر روی ویژگی های فیلم تهیه شده از ایزوله پروتیین باقلا
1395/9/7
-
۱۰۰ بار
۱۱
ارزیابی کیفیت باکتریولوژیکی ماهیان شور تهیه شده به روش سنتی در شمال ایران
1395/9/7
-
۸۴ بار
۱۲
تعیین خواص مکانیکی دانه سویا در بارگذاری شبه استاتیک
1395/9/7
-
۸۲ بار
۱۳
بررسی آلودگی میکروبی ادویه های بسته بندی عرضه شده در فروشگاههای زنجیره ای شهروند شهر تهران در سال ۸۶
1395/9/7
-
۸۱ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه