این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1388، جلد ۶، شماره ۲۰
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
نقش گلیسرول بر برخی ویژگی های فیزیکی مکانیکی فیلم پروتئینی ایزوله سویا
1395/9/7
-
۷۰ بار
۲
پایداری نوشابه های غیر الکلی گاز دار حاوی سوکروز و شربت ذرت غنی از فروکتوز در طول دوران نگهداری
1395/9/7
-
۶۵ بار
۳
اثر افزودن سبوس برنج بر ویژگی های رئولوژیک خمیر و بافت نان بربری
1395/9/7
-
۶۸ بار
۴
تعیین ویژگیهای کیفی و زمان بهینه برداشت میوه ها به منظور تبدیل و فراوری
1395/9/7
-
۸۷ بار
۵
بررسی تاثیر نوع بسته بندی و شرایط نگهداری بر پایداری رنگ کمپوت گیلاس (رقم گیلاس سیاه مشهد)
1395/9/7
-
۷۰ بار
۶
روش های مختلف اندازه گیری بیاتی نان
1395/9/7
-
۸۶ بار
۷
تعیین اثر فرآیند انجماد کند، زمان نگهداری در انجماد و روشهای رفع انجماد بر ویژگی های حسی نان های سنگک و بربری
1395/9/7
-
۱۰۷ بار
۸
بررسی ترکیبات مغذی و اسیدهای چرب عضلات کپور معمولی (Cyprinus carpio) و کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella)
1395/9/7
-
۶۹ بار
۹
بررسی اثر شرایط فرآیند بر ویژگیهای شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا
1395/9/7
-
۹۱ بار
۱۰
بررسی تاثیر روشهای مختلف آماده سازی و خشک کردن خورشیدی بر کیفیت برگه گوجه فرنگی
1395/9/7
-
۷۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه