این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 19 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1391، جلد ۵، شماره ۱۹
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تولید آزمایشگاهی ماست سویا با طعم توت فرنگی
1395/9/7
-
۶۲ بار
۲
اثر مشروط کردن حرارتی بر خصوصیات مارگارین
1395/9/7
-
۸۱ بار
۳
ویژگیهای فیزیکی ۷ رقم کلزا
1395/9/7
-
۶۲ بار
۴
تاثیر نوع و مقدار مخمر بر خصوصیات رئولوژیک خمیر و کیفیت ارگانولپتیک نانهای ایرانی
1395/9/7
-
۱۰۱ بار
۵
ارزیابی برخی ویژگی های شیمیایی و میکروبی کره های حیوانی بسته بندی شده توسط کارخانجات لبنی کشور
1395/9/7
-
۱۲۳ بار
۶
اثر پارامترهای خشک کردن بر شاخص های کیفی پسته دامغان ((Pistacia vera L. و تعیین ضرایب نفوذ موثر در شرایط بهینه این فرآیند
1395/9/7
-
۱۰۱ بار
۷
اثرات دما و رطوبت نسبی محیط انبار بر روی شاخص های کیفی پسته در طول دوره انبار مانی
1395/9/7
-
۶۲ بار
۸
پتانسیل آنتی باکتریایی و آنتی اکسیدانی عصاره رزماری(Rosmarinus officinalis) در افزایش عمرماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
1395/9/7
-
۷۱ بار
۹
اندازه گیری میزان تانن های محلول و ارزیابی بازارپسندی میوه خرمالو، رقم کرج پس از تیمارهای رفع گسی
1395/9/7
-
۷۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه