این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 19 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1391، جلد ۴، شماره ۱۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تاثیر شیرین کننده های طبیعی و سنتزی بر روی رفتارهای رئولوژیکی محلولهای صمغ لوکاست بین گام LBG
1395/9/7
-
۷۲ بار
۲
مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره کاکوتی کوهی (Ziziphora clinopodioides) بر باکتری های مولد فساد و بیماری زای مواد غذایی
1395/9/7
-
۷۳ بار
۳
بررسی میزان ژلاتینه شدن نشاسته در نان بربری توسط تکنیک پراش اشعه ایکس (XRD)
1395/9/7
-
۱۲۹ بار
۴
مقایسه برخی خواص فیزیکی و مکانیکی گندم سن زده و سالم رقم سرداری
1395/9/7
-
۱۱۲ بار
۵
بررسی اثر سطوح مختلف سدیم استئاروئیل لاکتیلات بر خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان تافتون
1395/9/7
-
۱۱۸ بار
۶
مطالعه منحنی کاهش نیتریت در کالباس های حاوی ۹۰ و ۶۰، ۴۰ درصد گوشت در طول مدت نگهداری
1395/9/7
-
۱۲۱ بار
۷
تعیین منحنی های هم دمای دفع رطوبت کشمش بیدانه سفید و برازش مدل های مختلف
1395/9/7
-
۸۰ بار
۸
اثر ماده جامد کل شیر بر رشد باکتری های آغازگر و کیفیت ماست
1395/9/7
-
۶۹ بار
۹
بررسی نقش سرد کن های آبی در چگونگی وضعیت آلودگی لیستریا مونو سیتوجنز لاشه های مرغ در کشتار گاههای صنعتی استان آذربایجان غربی
1395/9/7
-
۶۹ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه