این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 18 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1391، جلد ۴، شماره ۱۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی تاثیر تیمارهای کلرید کلسیم، آب گرم و پوشش پلیاتیلن بر روی عمر انبارمانی و کیفیت میوه انار (رقم ملس ساوه)
1395/9/7
-
۷۱ بار
۲
مطالعه باقیمانده انرو فلوکساسین در بافت های مرغ گوشتی بوسیله HPLC
1395/9/7
-
۲۰۹ بار
۳
بهینه سازی تولید دوغ سنتی به روش صنعتی با استفاده از حداکثر میزان آب پنیر
1395/9/7
-
۱۴۲ بار
۴
بررسی تغییرات دی استیل و ویژگیهای حسی ماست های غنی شده با کنسانتره پروتئینی آب پنیردر جایگزینی شیر خشک
1395/9/7
-
۷۲ بار
۵
ارزیابی پتانسیل ضد میکروبی عسل های تجاری تولید شده در شهرستان ارومیه
1395/9/7
-
۶۷ بار
۶
کارآیی راکتور هوای بالا رونده در تولید پروتئین تک یاخته از آب پنیر
1395/9/7
-
۷۲ بار
۷
تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی دانه نخود
1395/9/7
-
۶۵ بار
۸
بررسی رابطه بین ترکیب اسیدهای چرب با پایداری روغن در مخلوط روغن های آفتابگردان وکانولا
1395/9/7
-
۱۹۱ بار
۹
مطالعه میزان هیستامین کنسرو تون ماهیان تولید شده در ایران در سال ۱۳۸۵ به روش الیزا
1395/9/7
-
۶۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه