این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1391، جلد ۴، شماره ۱۳
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی تاثیر تیمارهای کلرید کلسیم، آب گرم و پوشش پلی‌اتیلن بر روی عمر انبارمانی و کیفیت میوه انار (رقم ملس ساوه) 1395/9/7 - Get XML Data ۷۱ بار
۲ مطالعه باقیمانده انرو فلوکساسین در بافت های مرغ گوشتی بوسیله HPLC 1395/9/7 - Get XML Data ۲۰۹ بار
۳ بهینه سازی تولید دوغ سنتی به روش صنعتی با استفاده از حداکثر میزان آب پنیر 1395/9/7 - Get XML Data ۱۴۲ بار
۴ بررسی تغییرات دی استیل و ویژگیهای حسی ماست های غنی شده با کنسانتره پروتئینی آب پنیردر جایگزینی شیر خشک 1395/9/7 - Get XML Data ۷۲ بار
۵ ارزیابی پتانسیل ضد میکروبی عسل های تجاری تولید شده در شهرستان ارومیه 1395/9/7 - Get XML Data ۶۷ بار
۶ کارآیی راکتور هوای بالا رونده در تولید پروتئین تک یاخته از آب پنیر 1395/9/7 - Get XML Data ۷۲ بار
۷ تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی دانه نخود 1395/9/7 - Get XML Data ۶۵ بار
۸ بررسی رابطه بین ترکیب اسیدهای چرب با پایداری روغن در مخلوط روغن های آفتابگردان وکانولا 1395/9/7 - Get XML Data ۱۹۱ بار
۹ مطالعه میزان هیستامین کنسرو تون ماهیان تولید شده در ایران در سال ۱۳۸۵ به روش الیزا 1395/9/7 - Get XML Data ۶۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه