این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 18 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1391، جلد ۴، شماره ۱۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
مطالعه میزان ومنابع آلودگی پنیرهای سفید آب نمکی شهرستان یزد به برخی از فلزات
1395/9/7
-
۷۸ بار
۲
اثر مهاجرت n- اکتان بر کیفیت امولسیونهای نوشیدنی در بسته بندی هایHDPE
1395/9/7
-
۸۰ بار
۳
تأثیر برخی از مواد نگاهدارنده شیمیایی و طبیعی در غلظتهای کمتر از غلظت مهارکننده بر رشد لیستریا منوسیتوژنز جدا شده از شیر
1395/9/7
-
۷۷ بار
۴
اثر مواد عمل آورنده و زمان تخمیر بر کاهش اسید فیتیک نان حجیم
1395/9/7
-
۷۶ بار
۵
بررسی افت روغن در مرحله خنثی سازی روغن نباتی و لزوم کنترل آن
1395/9/7
-
۶۸ بار
۶
استخراج روغن از سه رقم زیتون با استفاده از فرآیند آنزیمی
1395/9/7
-
۶۹ بار
۷
بررسی امکان تولید اسید های آمینه از ضایعات خرما با به کارگیری دو سوش جهش یافته کرینه باکتریوم گلوتامیکومCECT۶۹۰ و CECT۷۷
1395/9/7
-
۷۶ بار
۸
بررسی استخراج و ویژگیهای لسیتین واریتههای سویا
1395/9/7
-
۷۶ بار
۹
معتبرسازی روش جهت اندازه گیری آفلاتوکسین M۱ در پنیر سفید ایرانی با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کار آیی بالا و تخلیص با ستون های ایمونوافینیتی
1395/9/7
-
۶۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه