این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1391، جلد ۳، شماره ۱۱
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تعیین خواص مکانیکی دانه برنج و بررسی اثر سرعت بارگذاری فشاری 1395/9/7 - Get XML Data ۷۱ بار
۲ کپسوله کردن اسید سیتریک خوراکی توسط امواج مایکروویو 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۷ بار
۳ کلاژن و اندیس های وابسته شاخص های کمی با ارزش در کنترل کیفیت فرآورده های گوشت قرمز حرارت دیده (سوسیس و کالباس) ایران 1395/9/7 - Get XML Data ۷۸ بار
۴ تولید نان بربری غنی شده با منابع مختلف کلسیم و ارزیابی آن 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۹ بار
۵ شیوع سالمونلا در گوشت جوجه خرده فروشی شهر تهران در سال ۱۳۸۴ 1395/9/7 - Get XML Data ۹۷ بار
۶ تاثیر اسانس و عصاره کاکوتی کوهی بر فعالیت باکتری های آغازگر ماست 1395/9/7 - Get XML Data ۷۸ بار
۷ ارزیابی بار میکروبی شیرخام تولیدی چندین دامداری نیمه صنعتی در استان همدان 1395/9/7 - Get XML Data ۱۶۲ بار
۸ اثر مکمل های کنسانتره پروتئینی آب پنیر و کازئین هیدرولیز شده روی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست 1395/9/7 - Get XML Data ۱۷۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه