فهرست مقالات
| علوم و صنایع غذایی ایران، 1391، جلد ۳، شماره ۱۱ | ||||||
| ردیف | عنوان | تاریخ نمایه سازی | تاریخ بررسی | XML | مشاهده | |
| ۱ | تعیین خواص مکانیکی دانه برنج و بررسی اثر سرعت بارگذاری فشاری | 1395/9/7 | - | ۷۱ بار | ||
| ۲ | کپسوله کردن اسید سیتریک خوراکی توسط امواج مایکروویو | 1395/9/7 | - | ۱۰۷ بار | ||
| ۳ | کلاژن و اندیس های وابسته شاخص های کمی با ارزش در کنترل کیفیت فرآورده های گوشت قرمز حرارت دیده (سوسیس و کالباس) ایران | 1395/9/7 | - | ۷۸ بار | ||
| ۴ | تولید نان بربری غنی شده با منابع مختلف کلسیم و ارزیابی آن | 1395/9/7 | - | ۱۰۹ بار | ||
| ۵ | شیوع سالمونلا در گوشت جوجه خرده فروشی شهر تهران در سال ۱۳۸۴ | 1395/9/7 | - | ۹۷ بار | ||
| ۶ | تاثیر اسانس و عصاره کاکوتی کوهی بر فعالیت باکتری های آغازگر ماست | 1395/9/7 | - | ۷۸ بار | ||
| ۷ | ارزیابی بار میکروبی شیرخام تولیدی چندین دامداری نیمه صنعتی در استان همدان | 1395/9/7 | - | ۱۶۲ بار | ||
| ۸ | اثر مکمل های کنسانتره پروتئینی آب پنیر و کازئین هیدرولیز شده روی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست | 1395/9/7 | - | ۱۷۷ بار | ||
| برگشت به نشریه انتخاب شده | برگشت به فهرست نشریات | برگشت به صفحه اول پایگاه | ||||||