این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 18 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1391، جلد ۳، شماره ۹
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
اثر مکمل های پروتئین آب پنیر تغلیظ شده و کازئین هیدرولیز شده بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک
1395/9/7
-
۶۴ بار
۲
مقایسه ویژگیهای میکروبی و شیمیایی بستنی های سنتی عرضه شده در شهر شیراز با استاندارد ملی ایران
1395/9/7
-
۷۲ بار
۳
بررسی ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی هسته ده رقم انار یزد
1395/9/7
-
۶۱ بار
۴
تعیین و مقایسه برخی از مواد مغذی هفت رقم اسفناج ایرانی
1395/9/7
-
۷۵ بار
۵
مطالعه وضعیت میکروبی خط کشتار گاو و تعیین نقاط کنترل بحرانی به منظور پیاده سازی سیستم HACCP
1395/9/7
-
۷۶ بار
۶
تعیین حداقل غلظت بازدارنده برخی از اسانسها و اسید سیتریک در غیرفعال کردن میکروارگانیسم های مواد مولد فسار آب پرتقال
1395/9/7
-
۸۱ بار
۷
بررسی اثر دمای شلتوک و سرعت جریان هوا بر میزان ترک خوردگی دانه در طی خشک شدن به روش تابش مادون قرمز
1395/9/7
-
۱۰۸ بار
۸
اثر رطوبت، درجه رسیدگی و رقم بر خواص کیفی برگه کیوی
1395/9/7
-
۸۸ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه