این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1391، جلد ۳، شماره ۸
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی تولید پنیر سفید کم کلسترول با استفاده از روغن آفتابگردان 1395/9/7 - Get XML Data ۶۹ بار
۲ خواص فیزیکوشیمیایی روغن دانه بزرک و اکسیداسیون آن در شرایط انجماد 1395/9/7 - Get XML Data ۶۶ بار
۳ بررسی اثرات جایگزینی نسبی نمکی NaCl با نمک KCl بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی پنیر سفید ایرانی 1395/9/7 - Get XML Data ۶۶ بار
۴ بررسی خواص فیزیکو شیمیایی غذایی کمکی تهیه شده از گندم و عدس معمولی و جوانه زده 1395/9/7 - Get XML Data ۶۴ بار
۵ ارزیابی روش تعیین مساحت محصولات کشاورزی و غذایی از روی تصاویر دیجیتالی 1395/9/7 - Get XML Data ۷۷ بار
۶ اثر میزان چربی شیر بر رشد و فعالیت متابولیکی باکتریهای آغازگر و کیفیت ماست غلیظ شده 1395/9/7 - Get XML Data ۸۹ بار
۷ تعیین میزان باقیمانده آفت کشهای کلره در برخی از صیفی جات به روش کروماتوگرافی گازی- طیف سنجی جرمی 1395/9/7 - Get XML Data ۶۳ بار
۸ بررسی تاثیر پودر آب پنیر بر کیفیت نان همبرگر 1395/9/7 - Get XML Data ۷۱ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه