فهرست مقالات
| علوم و صنایع غذایی ایران، 1391، جلد ۳، شماره ۸ | ||||||
| ردیف | عنوان | تاریخ نمایه سازی | تاریخ بررسی | XML | مشاهده | |
| ۱ | بررسی تولید پنیر سفید کم کلسترول با استفاده از روغن آفتابگردان | 1395/9/7 | - | ۶۹ بار | ||
| ۲ | خواص فیزیکوشیمیایی روغن دانه بزرک و اکسیداسیون آن در شرایط انجماد | 1395/9/7 | - | ۶۶ بار | ||
| ۳ | بررسی اثرات جایگزینی نسبی نمکی NaCl با نمک KCl بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی پنیر سفید ایرانی | 1395/9/7 | - | ۶۶ بار | ||
| ۴ | بررسی خواص فیزیکو شیمیایی غذایی کمکی تهیه شده از گندم و عدس معمولی و جوانه زده | 1395/9/7 | - | ۶۴ بار | ||
| ۵ | ارزیابی روش تعیین مساحت محصولات کشاورزی و غذایی از روی تصاویر دیجیتالی | 1395/9/7 | - | ۷۷ بار | ||
| ۶ | اثر میزان چربی شیر بر رشد و فعالیت متابولیکی باکتریهای آغازگر و کیفیت ماست غلیظ شده | 1395/9/7 | - | ۸۹ بار | ||
| ۷ | تعیین میزان باقیمانده آفت کشهای کلره در برخی از صیفی جات به روش کروماتوگرافی گازی- طیف سنجی جرمی | 1395/9/7 | - | ۶۳ بار | ||
| ۸ | بررسی تاثیر پودر آب پنیر بر کیفیت نان همبرگر | 1395/9/7 | - | ۷۱ بار | ||
| برگشت به نشریه انتخاب شده | برگشت به فهرست نشریات | برگشت به صفحه اول پایگاه | ||||||