فهرست مقالات
| علوم و صنایع غذایی ایران، 1391، جلد ۲، شماره ۷ | ||||||
| ردیف | عنوان | تاریخ نمایه سازی | تاریخ بررسی | XML | مشاهده | |
| ۱ | تصفیه شربت خام نیشکر با استفاده از بنتونیت و ژلاتین و تاثیر آن بر روی ترکیبات رنگی | 1395/9/7 | - | ۱۰۲ بار | ||
| ۲ | بررسی اثر جلبک های دریایی بر میزان کلسترول تخم مرغ | 1395/9/7 | - | ۶۵ بار | ||
| ۳ | بررسی میزان آلودگی میکروبی بستنی های سنتی تولیدی در شهرستان شهرکرد | 1395/9/7 | - | ۷۵ بار | ||
| ۴ | بررسی تاثیر غلظت، دما، پ هاش و سرعت چرخشی روی رفتار جریان محلول صمغ کتیرای ایرانی | 1395/9/7 | - | ۶۵ بار | ||
| ۵ | بررسی تاثیر باقیمانده پادزیستها روی انعقاد لاکتیکی شیر | 1395/9/7 | - | ۷۵ بار | ||
| ۶ | مطالعه اثر زمان و دما بر جذب مواد طعمی در سیستم های مدلی نوشابه توسط لاک قوطی بسته بندی | 1395/9/7 | - | ۶۹ بار | ||
| ۷ | اثر عصاره برگ سبز چای در جلوگیری از اکسیداسیون روغن آفتابگردان | 1395/9/7 | - | ۷۶ بار | ||
| ۸ | بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی نشاسته ارقام غالب سیب زمینی منطقه گلستان | 1395/9/7 | - | ۷۳ بار | ||
| برگشت به نشریه انتخاب شده | برگشت به فهرست نشریات | برگشت به صفحه اول پایگاه | ||||||