فهرست مقالات
| علوم و صنایع غذایی ایران، 1384، جلد ۲، شماره ۶ | ||||||
| ردیف | عنوان | تاریخ نمایه سازی | تاریخ بررسی | XML | مشاهده | |
| ۱ | تاثیر روغن های فرار گیاهی بر روی جمعیت قارچی پنیر سفید صنعتی | 1395/9/7 | - | ۸۳ بار | ||
| ۲ | تعیین زمان مناسب انبار مانی برخی ارقام گندم به منظور افزایش کیفیت نانوایی | 1395/9/7 | - | ۷۸ بار | ||
| ۳ | تعیین عمر مفید دو نمونه روغن فرموله شده سرخ کردنی در مقیاس پایلوت | 1395/9/7 | - | ۷۰ بار | ||
| ۴ | بررسی تجربی عملکرد دستگاه جدا کننده ثقلی در میزان جدا سازی گندم سن زده | 1395/9/7 | - | ۸۰ بار | ||
| ۵ | شبیه سازی مدل سینتیک خشک کردن دانه گندم (رقم تجن) | 1395/9/7 | - | ۶۵ بار | ||
| ۶ | خشک کردن آب انار با روش پاششی | 1395/9/7 | - | ۷۳ بار | ||
| ۷ | مقایسه کیتوزان تولیدی از پوسته میگو به عنوان قوام دهنده در سس مایونز با کیتوزان تجاری و CMC | 1395/9/7 | - | ۶۹ بار | ||
| ۸ | اثر فشار ایزو استاتیک بالا بر فعالیت های متابولیکی و ریخت شناسی مخمر Saccharomyces cerevisiae | 1395/9/7 | - | ۸۰ بار | ||
| برگشت به نشریه انتخاب شده | برگشت به فهرست نشریات | برگشت به صفحه اول پایگاه | ||||||