این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1383، جلد ۱، شماره ۳
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بهبود شرایط تخمیر نان لواش 1395/9/7 - Get XML Data ۷۲ بار
۲ جز به جز سازی چربی پیه گاو برای مصارف مناسب غذایی 1395/9/7 - Get XML Data ۹۴ بار
۳ کاربرد روغن بذر چای در تولید مارگارین 1395/9/7 - Get XML Data ۹۵ بار
۴ بررسی اثر آهنگ تغذیه مواد و فشار دهانه تخلیه سفید کن بر مقدار شکست برنج سفید به‌ دست‌ آمده از سفید کن مالشی ‌دمشی 1395/9/7 - Get XML Data ۷۱ بار
۵ تعیین عدد فالینگ مطلوب برای آرد نانهای بربری و لواش و بررسی اثر آن بر روی کیفیت نانهای تولیدی 1395/9/7 - Get XML Data ۹۸ بار
۶ به کارگیری روش کروماتوگرافی مایع با کارایی عالی (HPLC) در تعیین مقادیر سافرانال به‌عنوان فاکتور کیفیت عطر زعفران ایرانی و مقایسه آن با روش اسپکتروفتومتری 1395/9/7 - Get XML Data ۶۶ بار
۷ تولید، قابلیت پذیرش و جنبه‌ های تغذیه ‌ای غذاهای ویژه سالمندان 1395/9/7 - Get XML Data ۷۶ بار
۸ بررسی تاثیر تری سدیم فسفات بر ویژگیهای ارگانولپتیکی لاشه ‌های مرغ خام و سرخ شده 1395/9/7 - Get XML Data ۶۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه