این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1383، جلد ۱، شماره ۲
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی ترکیب فیزیکو- شیمیایی انارهای (.Punica granatum L) مختلف کاشته شده در یزد 1395/9/7 - Get XML Data ۷۴ بار
۲ مقدار پروتئین و ارزش تکنولوژیکی ارقام شاخص گندم در ایران 1395/9/7 - Get XML Data ۶۰ بار
۳ امکان تولید چیپس سیب زمینی با روش خشک کردن 1395/9/7 - Get XML Data ۸۶ بار
۴ مطالعه تغییرات میزان هیستامین و آمینهای فرار ماهی سارم منجمد در مقایسه با شمارش کلی میکروبی و ارائه مدل پیشگو 1395/9/7 - Get XML Data ۹۴ بار
۵ امکان تولید سلولاز با استفاده از قارچ نوروسپورا اینترمدیا به روش تخمیر حالت جامد 1395/9/7 - Get XML Data ۸۷ بار
۶ بررسی اثرات خشک کردن انجمادی بر ویژگیهای کیفی زعفران 1395/9/7 - Get XML Data ۶۳ بار
۷ بررسی و تعیین اثرات زمان برداشت و درجه حرارت بر روی قابلیت نگهداری یک رقم انبه محلی میناب 1395/9/7 - Get XML Data ۸۰ بار
۸ تصفیه بیولوژیکی پساب حاوی مواد قندی با استفاده از میکروارگانیسمها 1395/9/7 - Get XML Data ۶۱ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه