فهرست مقالات
| علوم و صنایع غذایی ایران، 1383، جلد ۱، شماره ۲ | ||||||
| ردیف | عنوان | تاریخ نمایه سازی | تاریخ بررسی | XML | مشاهده | |
| ۱ | بررسی ترکیب فیزیکو- شیمیایی انارهای (.Punica granatum L) مختلف کاشته شده در یزد | 1395/9/7 | - | ۷۴ بار | ||
| ۲ | مقدار پروتئین و ارزش تکنولوژیکی ارقام شاخص گندم در ایران | 1395/9/7 | - | ۶۰ بار | ||
| ۳ | امکان تولید چیپس سیب زمینی با روش خشک کردن | 1395/9/7 | - | ۸۶ بار | ||
| ۴ | مطالعه تغییرات میزان هیستامین و آمینهای فرار ماهی سارم منجمد در مقایسه با شمارش کلی میکروبی و ارائه مدل پیشگو | 1395/9/7 | - | ۹۴ بار | ||
| ۵ | امکان تولید سلولاز با استفاده از قارچ نوروسپورا اینترمدیا به روش تخمیر حالت جامد | 1395/9/7 | - | ۸۷ بار | ||
| ۶ | بررسی اثرات خشک کردن انجمادی بر ویژگیهای کیفی زعفران | 1395/9/7 | - | ۶۳ بار | ||
| ۷ | بررسی و تعیین اثرات زمان برداشت و درجه حرارت بر روی قابلیت نگهداری یک رقم انبه محلی میناب | 1395/9/7 | - | ۸۰ بار | ||
| ۸ | تصفیه بیولوژیکی پساب حاوی مواد قندی با استفاده از میکروارگانیسمها | 1395/9/7 | - | ۶۱ بار | ||
| برگشت به نشریه انتخاب شده | برگشت به فهرست نشریات | برگشت به صفحه اول پایگاه | ||||||