فهرست مقالات
| علوم و صنایع غذایی ایران، 1383، جلد ۱، شماره ۱ | ||||||
| ردیف | عنوان | تاریخ نمایه سازی | تاریخ بررسی | XML | مشاهده | |
| ۱ | ثار تثبیت گرمایی بر کیفیت و میزان استحصال روغن زیتون | 1395/9/7 | - | ۶۵ بار | ||
| ۲ | ریز کپسول سازی خامه با استفاده از تکنیک خشک کن پاششی | 1395/9/7 | - | ۱۰۷ بار | ||
| ۳ | بررسی تغییرات رنگ سیب زمینی در حین سرخ کردن در حمام روغن | 1395/9/7 | - | ۱۰۷ بار | ||
| ۴ | جداسازی یرسینیا انتروکولیتیکا و لیستریامنوسایتوژنز از شیرهای خام و پاستوریزه عرضه شده در سطح فروشگاههای استان چهارمحال بختیاری | 1395/9/7 | - | ۱۰۵ بار | ||
| ۵ | مطالعه تاثیر ضد میکروبی روغنهای فرار برخی گیاهان بر باکتری E. coli در پنیر سفید ایرانی | 1395/9/7 | - | ۱۶۲ بار | ||
| ۶ | مقایسه تاثیر اسید لاکتیک بر زمان ماندگاری گوشت تازه و سرد گوسفند، بسته بندی شده به صورت معمولی و در خلا | 1395/9/7 | - | ۶۹ بار | ||
| ۷ | بررسی اثر زانتان و کاراجینان بر خصوصیات کف ایزوله پروتئین سویا | 1395/9/7 | - | ۶۷ بار | ||
| ۸ | بررسی تاثیر برخی هیدروکلوییدها بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان لواش | 1395/9/7 | - | ۷۰ بار | ||
| برگشت به نشریه انتخاب شده | برگشت به فهرست نشریات | برگشت به صفحه اول پایگاه | ||||||