این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1383، جلد ۱، شماره ۱
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ ثار تثبیت گرمایی بر کیفیت و میزان استحصال روغن زیتون 1395/9/7 - Get XML Data ۶۵ بار
۲ ریز کپسول سازی خامه با استفاده از تکنیک خشک کن پاششی 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۷ بار
۳ بررسی تغییرات رنگ سیب زمینی در حین سرخ کردن در حمام روغن 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۷ بار
۴ جداسازی یرسینیا انتروکولیتیکا و لیستریامنوسایتوژنز از شیرهای خام و پاستوریزه عرضه شده در سطح فروشگاههای استان چهارمحال بختیاری 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۵ بار
۵ مطالعه تاثیر ضد میکروبی روغنهای فرار برخی گیاهان بر باکتری E. coli در پنیر سفید ایرانی 1395/9/7 - Get XML Data ۱۶۲ بار
۶ مقایسه تاثیر اسید لاکتیک بر زمان ماندگاری گوشت تازه و سرد گوسفند، بسته‌ بندی شده به صورت معمولی و در خلا 1395/9/7 - Get XML Data ۶۹ بار
۷ بررسی اثر زانتان و کاراجینان بر خصوصیات کف ایزوله پروتئین سویا 1395/9/7 - Get XML Data ۶۷ بار
۸ بررسی تاثیر برخی هیدروکلوییدها بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان لواش 1395/9/7 - Get XML Data ۷۰ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه