این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و فنون شیلات، 1395، جلد ۵، شماره ۲
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ ارزیابی عملکرد بیوفیلترهای با بستر کاه جو، پوشال چوب، اسفنج و لوله‌های مشبک پی‌وی‌سی در سیستم مدار بسته پرورش کپور معمولی 1395/9/7 - Get XML Data ۳۴ بار
۲ بررسی تاثیر پوشش خوراکی محتوی عصاره پوست انار (Punica granatum) بر کیفیت و ماندگاری فیله کپور نقره ا‌ی molitrix) (Hypophthalmichthys هنگام نگهداری در یخچال 1395/9/7 - Get XML Data ۴۰ بار
۳ هیدرولیز آنزیمی ژلاتین پوست ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و ارزیابی خاصیت ضدا‌کسیدانی آن 1395/9/7 - Get XML Data ۲۶ بار
۴ پاسخ ایمنی و تغییر فاکتورهای بیوشیمیایی و آنزیمی سرم خون مولدین ماهی قرمز (Carassius auratus gibelio) تحت تزریق هورمون گنادوتروپین جفتی انسانی (hCG) 1395/9/7 - Get XML Data ۳۷ بار
۵ اثر عصاره الکلی پوست انار (Punica granatum L.)بر فاکتورهای خون ماهی انگشت قد کپور معمولی (Cyprinus carpio) 1395/9/7 - Get XML Data ۲۷ بار
۶ استخراج پروتئین از موکوس شقایق دریایی Stichodactyla haddoni و بررسی ویژگی هیستوپاتولوژیک آن روی آبشش ماهی قزل آلای رنگین‌کمان Oncorhynchus mykiss 1395/9/7 - Get XML Data ۲۵ بار
۷ تأثیر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر و اسانس شوید بر کیفیت فیله کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال 1395/9/7 - Get XML Data ۴۰ بار
۸ اثرات سطوح مختلف شوری آب بر میزان رشد، تغذیه، ترکیب لاشه و پاسخ های فیزیولوژیکی در ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) 1395/9/7 - Get XML Data ۲۸ بار
۹ اثر باکتری Lactobacillus plantarum (KC۴۲۶۹۵۱) جداسازی شده از روده قزل آلای رنگین کمان استان گیلان بر فاکتورهای رشد، فلور باکتریایی روده و ترکیب شیمیایی لاشه بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) 1395/9/7 - Get XML Data ۳۰ بار
۱۰ ویژگی‌های فیزیکی، مکانیکی و ضد‌میکروبی فیلم ژلاتین ماهی- آلژینات حاوی روغن ضروری مرزنجوش (Origanum vulgare L.) 1395/9/7 - Get XML Data ۳۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه