این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و فنون شیلات، 1394، جلد ۴، شماره ۱
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تاثیر شدت نور بر شاخص های تولیدمثلی آرتمیای ارومیه (Artemia urmiana) طی هفته های متوالی پرورش در سیستم نیمه-متراکم 1395/9/7 - Get XML Data ۳۲ بار
۲ تأثیر روش‌های پخت بر روی ویژگی‌های فیزیکی و آنالیز حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) 1395/9/7 - Get XML Data ۳۵ بار
۳ تأثیر پروبیوآنزیم جیره بر فعالیت آنزیم‌های هضمی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) 1395/9/7 - Get XML Data ۲۹ بار
۴ تأثیر وزن بدن وسطوح غذادهی بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و قابلیت هضم‌پذیری قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) 1395/9/7 - Get XML Data ۳۰ بار
۵ سنجش کیفیت ماهی با استفاده از ماشین بینایی (مطالعه‌ی موردی: قزل‌آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss) 1395/9/7 - Get XML Data ۴۱ بار
۶ بررسی اثر جایگزینی نسبی کلرید سدیم با کلرید پتاسیم بر روی خصوصیات حسی و میکروبی کلیکای دودی گرم (Clupeonella cultriventris caspia) هنگام نگهداری در یخچال 1395/9/7 - Get XML Data ۳۰ بار
۷ بررسی پایداری اکسیداتیو روغن ماهی با استفاده از عصاره‌ی هیدروالکلی بیلهر (Dorema aucheri): تحت حرارت مایکروویو 1395/9/7 - Get XML Data ۳۶ بار
۸ اثر نمک و دمای آب عمل آوری بر تغییرات کیفی تخم ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری دریخچال 1395/9/7 - Get XML Data ۳۳ بار
۹ تاثیر دما و شوری بر سمیّت سایپرمترین در بافت کبد ماهی گورخری (Aphanius sophiae) 1395/9/7 - Get XML Data ۴۰ بار
۱۰ ساختار رادولا در دو گونه شکم‌پای خلیج‌فارس، Conomurex persicus (Strombidae) و Mauritia grayana (Cypraeidae) 1395/9/7 - Get XML Data ۳۲ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه