این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 2 دی 1404
فهرست مقالات
فرآوری و نگهداری مواد غذایی
، 1395، جلد ۸، شماره ۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تاثیر تخمیر کنترل شده لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر ویژگیهای کیفی و بیاتی نان گندم نیمهحجیم
1395/9/7
-
۳۹ بار
۲
Effect of controlled fermentation of Lactobacillus plantarum on sensory properties and staling of semi-loaf wheat bread
1396/1/18
-
۲۹ بار
۳
تاثیر افزودن سوکرالوز و مالتودکسترین بر خواص رئولوژیکی، فیزیکیوشیمیایی و حسی خامه قنادی
1395/9/7
-
۳۸ بار
۴
Effects of Sucralose and Maltodextrin on Rheological, Physicochemical and Sensory Properties of Whipped Cream
1396/1/18
-
۳۲ بار
۵
اثر مقدار شیر خشک و شیرین کننده استویا بر میزان آکریل آمید و خصوصیات شیمیایی فرآورده دونات
1395/9/7
-
۳۰ بار
۶
Effect of dry milk and Stevia sweetener amounts on the amount of acryl amide and chemical properties of Donuts products
1396/1/18
-
۴۳ بار
۷
اثر پوششهای خوراکی کربوکسی متیل سلولز حاوی آنتی اکسیدان بر پایداری اکسیداتیو دانه کاج خوراکی طی دوره نگهداری
1395/9/7
-
۳۱ بار
۸
Antioxidant effects of carboxymethyl cellulose edible coatings with antioxidant on the oxidative stability of the edible pine nut
1396/1/18
-
۳۰ بار
۹
پروفایل اسید آمینه آزاد، ویژگیهای بافتی و حسی پنیر فتای بدون آب پنیر
1395/9/7
-
۲۸ بار
۱۰
Free amino acid profile and textural and sensory characteristics of whey less feta cheese
1396/1/18
-
۴۳ بار
۱۱
اثر تیمارهای پوششی، شیمیایی و دمایی بر انبارمانی و کیفیت میوه در انار رقم شیرین کلباد
1395/9/7
-
۳۵ بار
۱۲
Effect of wrapping, chemical and thermal treatments on fruit shelf life and quality in pomegranate cv. Shirin Kolbad
1396/1/18
-
۳۶ بار
۱۳
تعیین برخی خواص فیزیکی، مکانیکی و هیدرودینامیکی کنگر
1395/9/7
-
۵۶ بار
۱۴
Determination of some physical, mechanical and hydrodynamic properties of Scolymus
1396/1/18
-
۳۸ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه