این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 1395، جلد ۸، شماره ۱
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تاثیر تخمیر کنترل شده ‌لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر ویژگی‌های کیفی و بیاتی نان گندم نیمه‌حجیم 1395/9/7 - Get XML Data ۳۹ بار
۲ Effect of controlled fermentation of Lactobacillus plantarum on sensory properties and staling of semi-loaf wheat bread 1396/1/18 - Get XML Data ۲۹ بار
۳ تاثیر افزودن سوکرالوز و مالتودکسترین بر خواص رئولوژیکی، فیزیکیوشیمیایی و حسی خامه قنادی 1395/9/7 - Get XML Data ۳۸ بار
۴ Effects of Sucralose and Maltodextrin on Rheological, Physicochemical and Sensory Properties of Whipped Cream 1396/1/18 - Get XML Data ۳۲ بار
۵ اثر مقدار شیر خشک و شیرین کننده استویا بر میزان آکریل آمید و خصوصیات شیمیایی فرآورده دونات 1395/9/7 - Get XML Data ۳۰ بار
۶ Effect of dry milk and Stevia sweetener amounts on the amount of acryl amide and chemical properties of Donuts products 1396/1/18 - Get XML Data ۴۳ بار
۷ اثر پوشش‌های خوراکی کربوکسی متیل سلولز حاوی آنتی اکسیدان بر پایداری اکسیداتیو دانه کاج خوراکی طی دوره نگهداری 1395/9/7 - Get XML Data ۳۱ بار
۸ Antioxidant effects of carboxymethyl cellulose edible coatings with antioxidant on the oxidative stability of the edible pine nut 1396/1/18 - Get XML Data ۳۰ بار
۹ پروفایل اسید آمینه آزاد، ویژگیهای بافتی و حسی پنیر فتای بدون آب پنیر 1395/9/7 - Get XML Data ۲۸ بار
۱۰ Free amino acid profile and textural and sensory characteristics of whey less feta cheese 1396/1/18 - Get XML Data ۴۳ بار
۱۱ اثر تیمارهای پوششی، شیمیایی و دمایی بر انبارمانی و کیفیت میوه در انار رقم شیرین کلباد 1395/9/7 - Get XML Data ۳۵ بار
۱۲ Effect of wrapping, chemical and thermal treatments on fruit shelf life and quality in pomegranate cv. Shirin Kolbad 1396/1/18 - Get XML Data ۳۶ بار
۱۳ تعیین برخی خواص فیزیکی، مکانیکی و هیدرودینامیکی کنگر 1395/9/7 - Get XML Data ۵۶ بار
۱۴ Determination of some physical, mechanical and hydrodynamic properties of Scolymus 1396/1/18 - Get XML Data ۳۸ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه