این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 28 آذر 1404
فهرست مقالات
فرآوری و نگهداری مواد غذایی
، 1394، جلد ۷، شماره ۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تاثیر امواج فراصوت و دیاکسید تیتانیوم بر استافیلوکوکوس آرئوس و اشرشیاکلی در کشک مایع
1395/9/7
-
۳۸ بار
۲
Effect of ultrasound waves and titanium dioxide on Staphylocuccos areus and Escherichia coli in liquid Kashk
1396/1/18
-
۴۱ بار
۳
تولید و بسته بندی نوشیدنی تخمیری فراسودمند از شیره خرما با کمک لاکتوباسیلوس رامنوسوس
1395/9/7
-
۴۱ بار
۴
Production and packaging of fermented functional beverage from date syrup by lactobacillus rhamnosus
1396/1/18
-
۳۱ بار
۵
بهینهسازی شرایط استخراج بتالاین از چغندر قرمز به کمک مایکروویو و ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره بدست آمده
1395/9/7
-
۲۶ بار
۶
Optimization of microwave-assisted extraction of betalains from red beet (Beta vulgaris) and evaluating the antioxidant activity of obtained extract
1396/1/18
-
۳۴ بار
۷
ارزیابی رهایش لوریل آرژنین اتیل استر مونو هیدرو کلراید و خواص باکتریایی فیلم زیست فعال زئین
1395/9/7
-
۳۸ بار
۸
Evaluation of Lauroyl-l-arginine ethyl ester release and antibacterial properties of bio active zein films
1396/1/18
-
۳۵ بار
۹
بررسی عمر ماندگاری مغز و پودر بادام تحت شرایط مختلف دمایی و بسته بندی
1395/9/7
-
۴۰ بار
۱۰
Survey shelf life of whole kernel and powdered almond at different temperature and packaging condition
1396/1/18
-
۴۱ بار
۱۱
بررسی تاثیر ضد میکربی اسانس آویشن شیرازی بر پاتوژن های غذایی در گوشت چرخ شده با استفاده از پی سی آر زمان واقعی و پروپیدیوم مونو آزید
1395/9/7
-
۴۳ بار
۱۲
Evaluation of antmicrobial effect of Zataria multiflora Boiss. essential oil on food-borne pathogens in minced beef combining real time-PCR and propidium monoazide
1396/1/18
-
۳۲ بار
۱۳
بررسی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی و رئولوژیکی گندمهای تولیدی در استان خوزستان
1395/9/7
-
۳۵ بار
۱۴
Study of physicochemical characteristics of wheat produced in khozestan province
1396/1/18
-
۳۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه