این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 1394، جلد ۷، شماره ۱
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی میزان افت ترکیبات تغذیه ای طی فرایند تولید ماست تغلیظ شده سنتی تولوق و توربا 1395/9/7 - Get XML Data ۴۵ بار
۲ اثر انجماد بر خصوصیات رئولوژیکی و بافتی صمغ دانه بالنگو 1395/9/7 - Get XML Data ۴۰ بار
۳ اثر آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر بر پیشرفت اکسایش روغن سویا 1395/9/7 - Get XML Data ۳۵ بار
۴ بررسی اثر نانو ذرات بر خواص مکانیکی و نفوذپذیری فیلم های ترکیبی ژلاتین ماهی سردآبی و کاپاکاراگینان 1395/9/7 - Get XML Data ۳۱ بار
۵ جداسازی و شناسایی گونه های لاکتوباسیلوس از شیر خام و تعیین فعالیت اسیدی آنها 1395/9/7 - Get XML Data ۳۳ بار
۶ خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ویژگیهای حسی و شاخص پروتئولیز پنیر تولیدی با استفاده از جایگزینی چربی شیر با روغن فندق 1395/9/7 - Get XML Data ۳۱ بار
۷ کیفیت میکروبی شیرهای پاستوریزه در روز انقضاء در شهر تهران 1395/9/7 - Get XML Data ۲۵ بار
۸ تولید ژلاتین از ضایعات حاصل از ماهیان شوریده معمولی (Otolithes ruber) و یال اسبی (Trichiurus lepturus) 1395/9/7 - Get XML Data ۴۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه