فهرست مقالات
| فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 1394، جلد ۷، شماره ۱ | ||||||
| ردیف | عنوان | تاریخ نمایه سازی | تاریخ بررسی | XML | مشاهده | |
| ۱ | بررسی میزان افت ترکیبات تغذیه ای طی فرایند تولید ماست تغلیظ شده سنتی تولوق و توربا | 1395/9/7 | - | ۴۵ بار | ||
| ۲ | اثر انجماد بر خصوصیات رئولوژیکی و بافتی صمغ دانه بالنگو | 1395/9/7 | - | ۴۰ بار | ||
| ۳ | اثر آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر بر پیشرفت اکسایش روغن سویا | 1395/9/7 | - | ۳۵ بار | ||
| ۴ | بررسی اثر نانو ذرات بر خواص مکانیکی و نفوذپذیری فیلم های ترکیبی ژلاتین ماهی سردآبی و کاپاکاراگینان | 1395/9/7 | - | ۳۱ بار | ||
| ۵ | جداسازی و شناسایی گونه های لاکتوباسیلوس از شیر خام و تعیین فعالیت اسیدی آنها | 1395/9/7 | - | ۳۳ بار | ||
| ۶ | خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ویژگیهای حسی و شاخص پروتئولیز پنیر تولیدی با استفاده از جایگزینی چربی شیر با روغن فندق | 1395/9/7 | - | ۳۱ بار | ||
| ۷ | کیفیت میکروبی شیرهای پاستوریزه در روز انقضاء در شهر تهران | 1395/9/7 | - | ۲۵ بار | ||
| ۸ | تولید ژلاتین از ضایعات حاصل از ماهیان شوریده معمولی (Otolithes ruber) و یال اسبی (Trichiurus lepturus) | 1395/9/7 | - | ۴۳ بار | ||
| برگشت به نشریه انتخاب شده | برگشت به فهرست نشریات | برگشت به صفحه اول پایگاه | ||||||