این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 29 آذر 1404
فهرست مقالات
فرآوری و نگهداری مواد غذایی
، 1393، جلد ۶، شماره ۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
ارزیابی تأثیر زمان تخمیر نهایی و دمای پخت بر کاهش ضایعات و بهبود ویژگی های نان ترکیبی (گندم سورگوم)
1395/9/7
-
۲۶ بار
۲
Effect of final proofing time and baking temperature on reduction of bread loss and improvement of wheat– sorghum bread quality
1396/1/18
-
۲۳ بار
۳
ویژگیهای عملکردی کنسانتره پروتئینی سبوس برنج ایرانی
1395/9/7
-
۳۴ بار
۴
Functional Properties of Iranian Rice Bran Protein Concentrates
1396/1/18
-
۳۴ بار
۵
تأثیر شیره انگور بر ویژگیهای رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و میکروبی نوشیدنی کفیر
1395/9/7
-
۲۷ بار
۶
Effect of grape juice on the rheological, physicochemical and microbial characteristics of kefir beverage
1396/1/18
-
۳۷ بار
۷
اثر افزودن پودر گردو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی پنیر سفید فراپالایش پروبیوتیک
1395/9/7
-
۲۵ بار
۸
The effect of walnut powder on physicochemical and microbial characteristics of Probiotic-UF White cheese
1396/1/18
-
۳۷ بار
۹
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی شکلات پروبیوتیک
1395/9/7
-
۳۳ بار
۱۰
Evaluation physicochemical, rheological and sensory properties of probiotic chocolate
1396/1/18
-
۳۴ بار
۱۱
اینتراستریفیکاسیون نسبی روغن های گیاهی با استفاده از لیپاز به منظور تولید چربی بدون ترانس
1395/9/7
-
۴۱ بار
۱۲
Partial interesterification of vegetable oils for production of trans-free fat
1396/1/18
-
۳۲ بار
۱۳
بررسی قابلیت زنده مانی باکتریهای آغازگر در ماست غنی شده با فلاونوئید و روغن استخراج شده از پوست پرتقال
1395/9/7
-
۲۶ بار
۱۴
Investigating viability of starter bacteria in yogurt enriched with oil and flavonoid extracted from orange peel
1396/1/18
-
۲۹ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه