این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 1393، جلد ۶، شماره ۲
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ ارزیابی تأثیر زمان تخمیر نهایی و دمای پخت بر کاهش ضایعات و بهبود ویژگی های نان ترکیبی (گندم سورگوم) 1395/9/7 - Get XML Data ۲۶ بار
۲ Effect of final proofing time and baking temperature on reduction of bread loss and improvement of wheat– sorghum bread quality 1396/1/18 - Get XML Data ۲۳ بار
۳ ویژگیهای عملکردی کنسانتره پروتئینی سبوس برنج ایرانی 1395/9/7 - Get XML Data ۳۴ بار
۴ Functional Properties of Iranian Rice Bran Protein Concentrates 1396/1/18 - Get XML Data ۳۴ بار
۵ تأثیر شیره انگور بر ویژگیهای رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و میکروبی نوشیدنی کفیر 1395/9/7 - Get XML Data ۲۷ بار
۶ Effect of grape juice on the rheological, physicochemical and microbial characteristics of kefir beverage 1396/1/18 - Get XML Data ۳۷ بار
۷ اثر افزودن پودر گردو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی پنیر سفید فراپالایش پروبیوتیک 1395/9/7 - Get XML Data ۲۵ بار
۸ The effect of walnut powder on physicochemical and microbial characteristics of Probiotic-UF White cheese 1396/1/18 - Get XML Data ۳۷ بار
۹ بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی شکلات پروبیوتیک 1395/9/7 - Get XML Data ۳۳ بار
۱۰ Evaluation physicochemical, rheological and sensory properties of probiotic chocolate 1396/1/18 - Get XML Data ۳۴ بار
۱۱ اینتراستریفیکاسیون نسبی روغن های گیاهی با استفاده از لیپاز به منظور تولید چربی بدون ترانس 1395/9/7 - Get XML Data ۴۱ بار
۱۲ Partial interesterification of vegetable oils for production of trans-free fat 1396/1/18 - Get XML Data ۳۲ بار
۱۳ بررسی قابلیت زنده مانی باکتریهای آغازگر در ماست غنی شده با فلاونوئید و روغن استخراج شده از پوست پرتقال 1395/9/7 - Get XML Data ۲۶ بار
۱۴ Investigating viability of starter bacteria in yogurt enriched with oil and flavonoid extracted from orange peel 1396/1/18 - Get XML Data ۲۹ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه