این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 27 آذر 1404
فهرست مقالات
فرآوری و نگهداری مواد غذایی
، 1393، جلد ۶، شماره ۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی اثرجایگزینی کنجاله بادام بر خصوصیات ویسکوالاستیک کیک برنجی
1395/9/7
-
۳۶ بار
۲
evaluation the effect of replacing the almond meal on viscoelastic properties of rice cake
1396/1/18
-
۳۵ بار
۳
بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس گیاه درمنه (Artemisia siebe) بر پایداری اکسایشی روغن مخصوص سرخ کردنی
1395/9/7
-
۳۲ بار
۴
Evaluation of antioxidant activity of Artemisia sieberi essential oil on oxidative stability of frying oil
1396/1/18
-
۲۹ بار
۵
اثر فشار و مراحل هموژنیزاسیون بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک و پذیرش کلی ماست پروبیوتیک کم چرب
1395/9/7
-
۳۰ بار
۶
The effect of homogenization pressure and stages on viability of probiotic bacteria and overall acceptability of low-fat probiotic yoghurt
1396/1/18
-
۲۹ بار
۷
ارزیابی زنده مانی و خواص بافتی و کیفی پنیر فراپالایش فراسودمند حاوی سویه های Lactobacillus acidophilus و Bifidobacterium lactis
1395/9/7
-
۲۶ بار
۸
Evaluation of viability, texture and qualitative properties of Iranian UF probiotic cheese containing strains of Bifidobacterium lactis & Lactobacillus acidophilus
1396/1/18
-
۳۲ بار
۹
بررسی قابلیت استفاده از ایزوله پروتئین سویا و صمغ کتیرا به عنوان جایگزین تخم مرغ در سس مایونز
1395/9/7
-
۳۸ بار
۱۰
Evaluation of usability of soy protein isolate and gum tragacanth as egg Substitute in mayonnaise
1396/1/18
-
۴۲ بار
۱۱
ارزیابی برخی از خصوصیات شیمیایی و حسی شیره، کنسانتره و قند مایع خرما در مقایسه با محلول شکر
1395/9/7
-
۳۹ بار
۱۲
Evaluation of Some Chemical and Sensory Properties of Date Syrup, Date Concentrate, Date Liquid Sugar in Comparison With Sugar Solutions
1396/1/18
-
۳۲ بار
۱۳
فرآوری ماست سین بیوتیک بر پایه غنیکنندههای ریتنتیت و کنسانتره پروتئین آب پنیر
1395/9/7
-
۴۶ بار
۱۴
Processing of synbiotic yoghurt based on the retentate and Whey protein concentrate enrichers
1396/1/18
-
۲۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه