این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 1393، جلد ۶، شماره ۱
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی اثرجایگزینی کنجاله بادام بر خصوصیات ویسکوالاستیک کیک برنجی 1395/9/7 - Get XML Data ۳۶ بار
۲ evaluation the effect of replacing the almond meal on viscoelastic properties of rice cake 1396/1/18 - Get XML Data ۳۵ بار
۳ بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس گیاه درمنه (Artemisia siebe) بر پایداری اکسایشی روغن مخصوص سرخ کردنی 1395/9/7 - Get XML Data ۳۲ بار
۴ Evaluation of antioxidant activity of Artemisia sieberi essential oil on oxidative stability of frying oil 1396/1/18 - Get XML Data ۲۹ بار
۵ اثر فشار و مراحل هموژنیزاسیون بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک و پذیرش کلی ماست پروبیوتیک کم چرب 1395/9/7 - Get XML Data ۳۰ بار
۶ The effect of homogenization pressure and stages on viability of probiotic bacteria and overall acceptability of low-fat probiotic yoghurt 1396/1/18 - Get XML Data ۲۹ بار
۷ ارزیابی زنده مانی و خواص بافتی و کیفی پنیر فراپالایش فراسودمند حاوی سویه های Lactobacillus acidophilus و Bifidobacterium lactis 1395/9/7 - Get XML Data ۲۶ بار
۸ Evaluation of viability, texture and qualitative properties of Iranian UF probiotic cheese containing strains of Bifidobacterium lactis & Lactobacillus acidophilus 1396/1/18 - Get XML Data ۳۲ بار
۹ بررسی قابلیت استفاده از ایزوله پروتئین سویا و صمغ کتیرا به عنوان جایگزین تخم مرغ در سس مایونز 1395/9/7 - Get XML Data ۳۸ بار
۱۰ Evaluation of usability of soy protein isolate and gum tragacanth as egg Substitute in mayonnaise 1396/1/18 - Get XML Data ۴۲ بار
۱۱ ارزیابی برخی از خصوصیات شیمیایی و حسی شیره، کنسانتره و قند مایع خرما در مقایسه با محلول شکر 1395/9/7 - Get XML Data ۳۹ بار
۱۲ Evaluation of Some Chemical and Sensory Properties of Date Syrup, Date Concentrate, Date Liquid Sugar in Comparison With Sugar Solutions 1396/1/18 - Get XML Data ۳۲ بار
۱۳ فرآوری ماست سین بیوتیک بر پایه غنی‌کننده‌های ریتنتیت و کنسانتره پروتئین آب پنیر 1395/9/7 - Get XML Data ۴۶ بار
۱۴ Processing of synbiotic yoghurt based on the retentate and Whey protein concentrate enrichers 1396/1/18 - Get XML Data ۲۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه