این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 27 آذر 1404
فهرست مقالات
فرآوری و نگهداری مواد غذایی
، 1392، جلد ۵، شماره ۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
یخ پوشانی میگوی منجمد با استفاده از هیدروکلوئید کیتوزان به منظور بهبود ویژگی های کیفی آن
1395/9/7
-
۳۹ بار
۲
Ice-glazing of Frozen Shrimp Using Chitosan Hydrocolloid For Improving Its Qualitative Properties
1396/1/18
-
۳۸ بار
۳
نانو کمپلکس های ژلان -کازئینات به عنوان حامل امگا سه: بررسی اندازه ذرات، رئولوژی و کارایی انکپسولاسیون
1395/9/7
-
۳۰ بار
۴
Gellan -Caseinate Nanocomplexes as a Carrier of Omega-3 Fatty Acids: study of Particle size, Rheological Properties and Encapsulation Efficiency
1396/1/18
-
۴۲ بار
۵
بهینهسازی فرمولاسیون پوشش های خوراکی بر پایۀ کربوکسی متیل سلولز براساس حداقل اُفت وزنی و حداکثر اندیسِ "هاو" در تخممرغ با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)
1395/9/7
-
۳۸ بار
۶
بهینهسازی فرمولاسیون پوشش های خوراکی بر پایۀ کربوکسی متیل سلولز براساس حداقل اُفت وزنی و حداکثر اندیسِ "هاو" در تخممرغ با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)
1396/1/18
-
۴۰ بار
۷
بررسی نقش سیستم پلاسمین در پروتئولیز پنیر سفید فراپالایشی
1395/9/7
-
۴۲ بار
۸
Study of contribution of Plasmin system in Ultra-filtered white cheese proteolysis
1396/1/18
-
۳۵ بار
۹
بهینه سازی شرایط استخراج کورکومین از ریزوم گیاه زردچوبه ( Curcuma longa) به کمک امواج فراصوت با استفاده از روش سطح پاسخ
1395/9/7
-
۴۷ بار
۱۰
Optimization condition of extraction of curcumin from Curcuma longa with ultrasound waves by RSM
1396/1/18
-
۳۷ بار
۱۱
بررسی اثر صمغ دانه ریحان بر روی پایداری، رفتار رئولوژیکی و اندازه ذرات امولسیون های ایزوله پروتئین آب پنیری
1395/9/7
-
۳۸ بار
۱۲
The influence of Basil seed gum concentration on the stability, particle size and rheological properties of oil-in- water emulsion stabilized by whey protein isolate
1396/1/18
-
۳۵ بار
۱۳
تاثیر شرایط عصاره گیری به کمک فراصوت بر میزان استخراج ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی از میوه داغداغان (Celtis australis)
1395/9/7
-
۳۸ بار
۱۴
Effect of extraction condition with two ultrasonic methods on phenolic, flavonoids and DPPH free radical scavenging of Celtis australis extract
1396/1/18
-
۳۹ بار
۱۵
جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک از چال در استان گلستان
1395/9/7
-
۴۴ بار
۱۶
Isolation and identification of lactic acid bacteria from chal in Golestan province
1396/1/18
-
۲۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه