این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 1392، جلد ۵، شماره ۲
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ یخ پوشانی میگوی منجمد با استفاده از هیدروکلوئید کیتوزان به منظور بهبود ویژگی های کیفی آن 1395/9/7 - Get XML Data ۳۹ بار
۲ Ice-glazing of Frozen Shrimp Using Chitosan Hydrocolloid For Improving Its Qualitative Properties 1396/1/18 - Get XML Data ۳۸ بار
۳ نانو کمپلکس های ژلان -کازئینات به عنوان حامل امگا سه: بررسی اندازه ذرات، رئولوژی و کارایی انکپسولاسیون 1395/9/7 - Get XML Data ۳۰ بار
۴ Gellan -Caseinate Nanocomplexes as a Carrier of Omega-3 Fatty Acids: study of Particle size, Rheological Properties and Encapsulation Efficiency 1396/1/18 - Get XML Data ۴۲ بار
۵ بهینه‌سازی فرمولاسیون پوشش های خوراکی بر پایۀ کربوکسی متیل سلولز براساس حداقل اُفت وزنی و حداکثر اندیسِ "هاو" در تخم‌مرغ با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) 1395/9/7 - Get XML Data ۳۸ بار
۶ بهینه‌سازی فرمولاسیون پوشش های خوراکی بر پایۀ کربوکسی متیل سلولز براساس حداقل اُفت وزنی و حداکثر اندیسِ "هاو" در تخم‌مرغ با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) 1396/1/18 - Get XML Data ۴۰ بار
۷ بررسی نقش سیستم پلاسمین در پروتئولیز پنیر سفید فراپالایشی 1395/9/7 - Get XML Data ۴۲ بار
۸ Study of contribution of Plasmin system in Ultra-filtered white cheese proteolysis 1396/1/18 - Get XML Data ۳۵ بار
۹ بهینه سازی شرایط استخراج کورکومین از ریزوم گیاه زردچوبه ( Curcuma longa) به کمک امواج فراصوت با استفاده از روش سطح پاسخ 1395/9/7 - Get XML Data ۴۷ بار
۱۰ Optimization condition of extraction of curcumin from Curcuma longa with ultrasound waves by RSM 1396/1/18 - Get XML Data ۳۷ بار
۱۱ بررسی اثر صمغ دانه ریحان بر روی پایداری، رفتار رئولوژیکی و اندازه ذرات امولسیون های ایزوله پروتئین آب پنیری 1395/9/7 - Get XML Data ۳۸ بار
۱۲ The influence of Basil seed gum concentration on the stability, particle size and rheological properties of oil-in- water emulsion stabilized by whey protein isolate 1396/1/18 - Get XML Data ۳۵ بار
۱۳ تاثیر شرایط عصاره گیری به کمک فراصوت بر میزان استخراج ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی از میوه داغداغان (Celtis australis) 1395/9/7 - Get XML Data ۳۸ بار
۱۴ Effect of extraction condition with two ultrasonic methods on phenolic, flavonoids and DPPH free radical scavenging of Celtis australis extract 1396/1/18 - Get XML Data ۳۹ بار
۱۵ جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک از چال در استان گلستان 1395/9/7 - Get XML Data ۴۴ بار
۱۶ Isolation and identification of lactic acid bacteria from chal in Golestan province 1396/1/18 - Get XML Data ۲۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه