این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 27 آذر 1404
فهرست مقالات
فرآوری و نگهداری مواد غذایی
، 1392، جلد ۵، شماره ۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
مطالعه اثرضدمیکروبی عصاره طارونه (Phoenix Dactylifera ) بر باکتری های بیماری زا و کپک های عامل فساد
1395/9/7
-
۳۶ بار
۲
Antimicrobial effect of extracts Phoenix Dactylifera against pathogenic bacteria and spoilage molds
1396/1/18
-
۲۹ بار
۳
فعالیت ضد میکروبی فیلم خوراکی متیل سلولز غنی شده با اسانس اناریجه بر روی فیله های ماهی فیتوفاگ در شرایط نگهداری در یخچال
1395/9/7
-
۳۰ بار
۴
Antimicrobial activity of methyl cellulose based edible film enriched with pimpinella affinis oil on the Hypophthalmichthys molitrix fillet under refrigerator storage condition
1396/1/18
-
۲۵ بار
۵
مدل سازی پارامترهای رنگی در طی خشک کردن آلوی پیش تیمار شده با اولتراسوند و آب گیری اسمزی
1395/9/7
-
۳۸ بار
۶
Modeling Color Parameters during Plums Drying Pretreated with Ultrasound and Osmotic Dehydration
1396/1/18
-
۲۳ بار
۷
استخراج ترکیبات فنولی از پساب واحدهای فرآوری پسته با غشای مایع میکروامولسیونی به عنوان نانواستخراجگر
1395/9/7
-
۲۵ بار
۸
Extraction of Phenolic Compounds from Pistachio Processing Unit Effluent by Developed Microemulsion Liquid Membrane as a Nanocareer
1396/1/18
-
۴۵ بار
۹
اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون در پایداری کره
1395/9/7
-
۳۱ بار
۱۰
Antioxidant effect of olive leaf on stability of butter
1396/1/18
-
۲۴ بار
۱۱
بهینه سازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ی ماهی کاراس (Carassius carassius) به روش سطح پاسخ
1395/9/7
-
۳۰ بار
۱۲
Optimization of different factors affecting antioxidant activity of crucian carp (Carassius carassius) protein hydrolysate by response surface methodology
1396/1/18
-
۳۳ بار
۱۳
مقایسه استخراج اسانس پوست بکرایی با استفاده از روش های مایکرویو و مایکرویو با پیش تیمار اولتراسوند
1395/9/7
-
۳۱ بار
۱۴
Composition of essential oil from Aegle marmelos peel extracted by microwave assisted hydrodistillation and microwave assisted with pretreatment ultrasound
1396/1/18
-
۳۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه