این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 1391، جلد ۴، شماره ۲
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آلو فراوری شده به روش ترکیبی خشک کردن و انجماد 1395/9/7 - Get XML Data ۴۳ بار
۲ Studies physicochemical and Organoleptic properties in process of plum fruit, using hurdle technology of Osmo-dehydofreezing 1396/1/18 - Get XML Data ۲۶ بار
۳ بررسی اثر نشاسته و گوار بر پارامترهای بافتی، رنگی و پذیرش پاستیل هویج 1395/9/7 - Get XML Data ۳۹ بار
۴ Evaluation effects starch and guar on textural parameters, color parameters and acceptance of carrot pastille 1396/1/18 - Get XML Data ۳۲ بار
۵ تاثیر عصاره چای سبز و اسید آسکوربیک بر خواص شیمیایی و حسی دونات سرخ شده 1395/9/7 - Get XML Data ۳۹ بار
۶ Effect of green tea extract and ascorbic acid on chemical and organoleptic properties and colour of doughnut 1396/1/18 - Get XML Data ۳۸ بار
۷ پیش بینی حجم کوفتگی سیب با استفاده از شبکه عصبی تابع پایه شعاعی RBF ( و مقایسه آن با مدل رگرسیونی) 1395/9/7 - Get XML Data ۲۵ بار
۸ Predictions of apple bruise volume by using RBF artificial Neural network and comparison it with regression 1396/1/18 - Get XML Data ۳۳ بار
۹ مقایسه عصاره برگ زیتون و آنتی اکسیدان BHT بر زمان ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط نگهداری سرد 1395/9/7 - Get XML Data ۳۸ بار
۱۰ Comparison of olive leaf extract and BHT antioxidant on shelf life of Rainbow trout fish in cold storage 1396/1/18 - Get XML Data ۴۰ بار
۱۱ مدل سازی دانسیته ظاهری طی خشک کردن انگور پیش تیمارشده با اولتراسوند و کربوکسی متیل سلولز 1395/9/7 - Get XML Data ۳۴ بار
۱۲ Modeling Apparent Density during Drying of Grapes Pretreated with Ultrasound and Carboxymethyl Cellulose 1396/1/18 - Get XML Data ۲۶ بار
۱۳ بهینه سازی فرآیند خشک کردن جعفری با استفاده از روش ترکیبی هوای داغ- مایکروویو 1395/9/7 - Get XML Data ۳۴ بار
۱۴ optimization of drying process of parsley using the combination of hot air and microwave methods 1396/1/18 - Get XML Data ۲۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه