این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 27 آذر 1404
فهرست مقالات
فرآوری و نگهداری مواد غذایی
، 1391، جلد ۴، شماره ۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آلو فراوری شده به روش ترکیبی خشک کردن و انجماد
1395/9/7
-
۴۳ بار
۲
Studies physicochemical and Organoleptic properties in process of plum fruit, using hurdle technology of Osmo-dehydofreezing
1396/1/18
-
۲۶ بار
۳
بررسی اثر نشاسته و گوار بر پارامترهای بافتی، رنگی و پذیرش پاستیل هویج
1395/9/7
-
۳۹ بار
۴
Evaluation effects starch and guar on textural parameters, color parameters and acceptance of carrot pastille
1396/1/18
-
۳۲ بار
۵
تاثیر عصاره چای سبز و اسید آسکوربیک بر خواص شیمیایی و حسی دونات سرخ شده
1395/9/7
-
۳۹ بار
۶
Effect of green tea extract and ascorbic acid on chemical and organoleptic properties and colour of doughnut
1396/1/18
-
۳۸ بار
۷
پیش بینی حجم کوفتگی سیب با استفاده از شبکه عصبی تابع پایه شعاعی RBF ( و مقایسه آن با مدل رگرسیونی)
1395/9/7
-
۲۵ بار
۸
Predictions of apple bruise volume by using RBF artificial Neural network and comparison it with regression
1396/1/18
-
۳۳ بار
۹
مقایسه عصاره برگ زیتون و آنتی اکسیدان BHT بر زمان ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط نگهداری سرد
1395/9/7
-
۳۸ بار
۱۰
Comparison of olive leaf extract and BHT antioxidant on shelf life of Rainbow trout fish in cold storage
1396/1/18
-
۴۰ بار
۱۱
مدل سازی دانسیته ظاهری طی خشک کردن انگور پیش تیمارشده با اولتراسوند و کربوکسی متیل سلولز
1395/9/7
-
۳۴ بار
۱۲
Modeling Apparent Density during Drying of Grapes Pretreated with Ultrasound and Carboxymethyl Cellulose
1396/1/18
-
۲۶ بار
۱۳
بهینه سازی فرآیند خشک کردن جعفری با استفاده از روش ترکیبی هوای داغ- مایکروویو
1395/9/7
-
۳۴ بار
۱۴
optimization of drying process of parsley using the combination of hot air and microwave methods
1396/1/18
-
۲۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه