این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 1391، جلد ۴، شماره ۱
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ کاربرد شاخص دیان مزدوج به عنوان معیاری از پیشرفت اکسایش گردو 1395/9/7 - Get XML Data ۳۶ بار
۲ Application of conjugated diene value as a measure of walnut oxidation progress 1396/1/18 - Get XML Data ۲۵ بار
۳ مطالعه برهم کنش صمغ دانه ریحان و پروتئین های آب پنیری در محیط آبی 1395/9/7 - Get XML Data ۴۲ بار
۴ An investigation on the interactions between Basil seed gum and whey protein isolate in aqueous systems 1396/1/18 - Get XML Data ۳۷ بار
۵ تاثیر تابش لیزر موج پیوسته سبز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی پروتئین های سفیده تخم مرغ 1395/9/7 - Get XML Data ۴۰ بار
۶ Effects of green Continuous Waves Laser on physicochemical properties of egg Albumen proteins 1396/1/18 - Get XML Data ۳۷ بار
۷ ارائه مدل کامپیوتری جهت پیشبینی ماندگاری لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس در ماست پروبیوتیک 1395/9/7 - Get XML Data ۳۳ بار
۸ Quality of probiotic yoghurt Prediction Using Intelligent Computing Expert System Models 1396/1/18 - Get XML Data ۲۴ بار
۹ تاثیر روش های تولید و نگهداری بر خصوصیات حسی شیر غلیظ شده شیرین 1395/9/7 - Get XML Data ۳۴ بار
۱۰ Study of Production Methods and Storage on the Sensory Properties of Sweetened Condensed Milk 1396/1/18 - Get XML Data ۳۵ بار
۱۱ بهینه سازی شرایط تولید سیب گلاسه با استفاده از کنسانتره میوه 1395/9/7 - Get XML Data ۳۶ بار
۱۲ Optimization of production conditions of candied apple with fruit concentrate 1396/1/18 - Get XML Data ۲۳ بار
۱۳ بررسی ارتباط تجمع فلز روی با میزان ترکیب شیمیایی عضله هشت گونه ماهی ایران 1395/9/7 - Get XML Data ۳۵ بار
۱۴ The survey accumulation of Zinc with chemical compositions in muscle of eight fish species, Iran 1396/1/18 - Get XML Data ۲۰ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه