این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 29 آذر 1404
فهرست مقالات
فرآوری و نگهداری مواد غذایی
، 1391، جلد ۴، شماره ۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
کاربرد شاخص دیان مزدوج به عنوان معیاری از پیشرفت اکسایش گردو
1395/9/7
-
۳۶ بار
۲
Application of conjugated diene value as a measure of walnut oxidation progress
1396/1/18
-
۲۵ بار
۳
مطالعه برهم کنش صمغ دانه ریحان و پروتئین های آب پنیری در محیط آبی
1395/9/7
-
۴۲ بار
۴
An investigation on the interactions between Basil seed gum and whey protein isolate in aqueous systems
1396/1/18
-
۳۷ بار
۵
تاثیر تابش لیزر موج پیوسته سبز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی پروتئین های سفیده تخم مرغ
1395/9/7
-
۴۰ بار
۶
Effects of green Continuous Waves Laser on physicochemical properties of egg Albumen proteins
1396/1/18
-
۳۷ بار
۷
ارائه مدل کامپیوتری جهت پیشبینی ماندگاری لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس در ماست پروبیوتیک
1395/9/7
-
۳۳ بار
۸
Quality of probiotic yoghurt Prediction Using Intelligent Computing Expert System Models
1396/1/18
-
۲۴ بار
۹
تاثیر روش های تولید و نگهداری بر خصوصیات حسی شیر غلیظ شده شیرین
1395/9/7
-
۳۴ بار
۱۰
Study of Production Methods and Storage on the Sensory Properties of Sweetened Condensed Milk
1396/1/18
-
۳۵ بار
۱۱
بهینه سازی شرایط تولید سیب گلاسه با استفاده از کنسانتره میوه
1395/9/7
-
۳۶ بار
۱۲
Optimization of production conditions of candied apple with fruit concentrate
1396/1/18
-
۲۳ بار
۱۳
بررسی ارتباط تجمع فلز روی با میزان ترکیب شیمیایی عضله هشت گونه ماهی ایران
1395/9/7
-
۳۵ بار
۱۴
The survey accumulation of Zinc with chemical compositions in muscle of eight fish species, Iran
1396/1/18
-
۲۰ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه