این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 1390، جلد ۳، شماره ۲
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی و مقایسه روش های استخراج به کمک اولتراسونیک و سوکسله در استخراج ترکیبات فنولیک از ریشه شیرین بیان 1395/9/7 - Get XML Data ۳۸ بار
۲ Investigation and comparison of Ultrasonic Assisted Extraction (UAE) and Soxhlet Extraction of phenolic compound from licorice root 1396/1/18 - Get XML Data ۳۱ بار
۳ استفاده از صمغ دانه ریحان به عنوان جایگزین چربی در ماست کم چرب و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و ریز ساختار آن 1395/9/7 - Get XML Data ۴۴ بار
۴ The effect of Basil seed gum as a fat replacer on physico-chemical, micro structural and sensory properties of low-fat set yogurt 1396/1/18 - Get XML Data ۳۵ بار
۵ مطالعه رفتار ویسکوالاستیک انار تحت کرنش ثابت با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی و مدل های ریاضی 1395/9/7 - Get XML Data ۳۸ بار
۶ Study on viscoelastic behavior of pomegranate using artificial neural network and mathematical models 1396/1/18 - Get XML Data ۳۳ بار
۷ بررسی ویژگی های عملکردی سبوس حاصل از برخی واریته های برنج ایرانی 1395/9/7 - Get XML Data ۳۰ بار
۸ Functional properties of rice bran from some Iranian rice varieties 1396/1/18 - Get XML Data ۲۲ بار
۹ تاثیر عملکرد ژل پکتین بر ویژگی های فارینوگرافی خمیر آرد گندم و کیفیت نان قلاچ 1395/9/7 - Get XML Data ۳۷ بار
۱۰ Effect of pectin gel on farinograph properties of wheat flour dough and quality of gholach bread 1396/1/18 - Get XML Data ۳۳ بار
۱۱ بررسی اثرات پرتودهی با الکترون شتاب دار و نگهداری در سرمای بالای صفر بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت بلدرچین 1395/9/7 - Get XML Data ۳۵ بار
۱۲ Effects of electron beam irradiation and refrigerated storage on microbial and chemical properties of quail meat 1396/1/18 - Get XML Data ۴۰ بار
۱۳ اندازه گیری و مقایسه ترکیب اسیدهای چرب عضله ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio)با طبخ به روش سرخ کردن در روغن 1395/9/7 - Get XML Data ۳۷ بار
۱۴ Measurement and comparison of fatty acids composition in muscle of Cyprinus carpio with Shallow fat frying 1396/1/18 - Get XML Data ۳۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه