این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 30 آذر 1404
فهرست مقالات
فرآوری و نگهداری مواد غذایی
، 1390، جلد ۳، شماره ۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی و مقایسه روش های استخراج به کمک اولتراسونیک و سوکسله در استخراج ترکیبات فنولیک از ریشه شیرین بیان
1395/9/7
-
۳۸ بار
۲
Investigation and comparison of Ultrasonic Assisted Extraction (UAE) and Soxhlet Extraction of phenolic compound from licorice root
1396/1/18
-
۳۱ بار
۳
استفاده از صمغ دانه ریحان به عنوان جایگزین چربی در ماست کم چرب و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و ریز ساختار آن
1395/9/7
-
۴۴ بار
۴
The effect of Basil seed gum as a fat replacer on physico-chemical, micro structural and sensory properties of low-fat set yogurt
1396/1/18
-
۳۵ بار
۵
مطالعه رفتار ویسکوالاستیک انار تحت کرنش ثابت با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی و مدل های ریاضی
1395/9/7
-
۳۸ بار
۶
Study on viscoelastic behavior of pomegranate using artificial neural network and mathematical models
1396/1/18
-
۳۳ بار
۷
بررسی ویژگی های عملکردی سبوس حاصل از برخی واریته های برنج ایرانی
1395/9/7
-
۳۰ بار
۸
Functional properties of rice bran from some Iranian rice varieties
1396/1/18
-
۲۲ بار
۹
تاثیر عملکرد ژل پکتین بر ویژگی های فارینوگرافی خمیر آرد گندم و کیفیت نان قلاچ
1395/9/7
-
۳۷ بار
۱۰
Effect of pectin gel on farinograph properties of wheat flour dough and quality of gholach bread
1396/1/18
-
۳۳ بار
۱۱
بررسی اثرات پرتودهی با الکترون شتاب دار و نگهداری در سرمای بالای صفر بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت بلدرچین
1395/9/7
-
۳۵ بار
۱۲
Effects of electron beam irradiation and refrigerated storage on microbial and chemical properties of quail meat
1396/1/18
-
۴۰ بار
۱۳
اندازه گیری و مقایسه ترکیب اسیدهای چرب عضله ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio)با طبخ به روش سرخ کردن در روغن
1395/9/7
-
۳۷ بار
۱۴
Measurement and comparison of fatty acids composition in muscle of Cyprinus carpio with Shallow fat frying
1396/1/18
-
۳۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه