این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 27 آذر 1404
فهرست مقالات
فرآوری و نگهداری مواد غذایی
، 1390، جلد ۳، شماره ۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
اثرات گلیسرول، سوربیتول و اولئیک اسید بر خواص مکانیکی و نفوذپذیری به بخار آب و اکسیژن در لایه های نازک تهیه شده از متیل سلولز
1395/9/7
-
۳۶ بار
۲
The effects of glycerol, sorbitol and oleic acid On mechanical properties, water vapor and oxygen Permeability’s for methylcellulose composite thin films
1396/1/18
-
۳۵ بار
۳
تأثیر بتاگلوکان جو بدون پوشینه بر ویژگی های رئولوژیکی سس مایونز کم چرب
1395/9/7
-
۳۳ بار
۴
Effect of hull-less barley ß-glucan on rheological properties of low fat mayonnaise
1396/1/18
-
۳۳ بار
۵
ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی عصاره برگ و پوسته سبز گردو حاصل از استخراج با امواج مایکروویو
1395/9/7
-
۲۱ بار
۶
Evaluation of antimicrobial activity of walnut leaves and green husk extracted by microwave-assisted extraction
1396/1/18
-
۲۷ بار
۷
بررسی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز و کازئینات سدیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست قالبی
1395/9/7
-
۴۱ بار
۸
Physicochemical characteristics of set yoghurt made with sodium caseinate and transglutaminase
1396/1/18
-
۴۱ بار
۹
فعالیت آنتی اکسیدانی و ضدمیک روبی عصاره فنولی برگ گیاهان شاتوت(Morus indica L.) و نعنا (Mentha spicata L.)
1395/9/7
-
۳۶ بار
۱۰
فعالیت آنتی اکسیدانی و ضدمیک روبی عصاره فنولی برگ گیاهان شاتوت(Morus indica L.) و نعنا (Mentha spicata L.)
1396/1/18
-
۲۲ بار
۱۱
اثر فرآیند ترکیبی خشک کردن اسمز- هوای داغ تحت خلا ناپیوسته بر روی برخی ویژگی های کیفی برش های پرتقال با استفاده از روش رویه پاسخ
1395/9/7
-
۴۲ بار
۱۲
Effect of combined pulsed vacuum osmotic dehydration–hot air drying of Orange slices by response surface methodology
1396/1/18
-
۲۸ بار
۱۳
ارزیابی میزان بیاتی نان بدون گلوتن حاصل از ارقام برنج ایرانی
1395/9/7
-
۳۳ بار
۱۴
Evaluation of staling in gluten-free bread prepared from Iranian rice cultivars
1396/1/18
-
۳۰ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه