این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 1390، جلد ۳، شماره ۱
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ اثرات گلیسرول، سوربیتول و اولئیک اسید بر خواص مکانیکی و نفوذپذیری به بخار آب و اکسیژن در لایه های نازک تهیه شده از متیل سلولز 1395/9/7 - Get XML Data ۳۶ بار
۲ The effects of glycerol, sorbitol and oleic acid On mechanical properties, water vapor and oxygen Permeability’s for methylcellulose composite thin films 1396/1/18 - Get XML Data ۳۵ بار
۳ تأثیر بتاگلوکان جو بدون پوشینه بر ویژگی های رئولوژیکی سس مایونز کم چرب 1395/9/7 - Get XML Data ۳۳ بار
۴ Effect of hull-less barley ß-glucan on rheological properties of low fat mayonnaise 1396/1/18 - Get XML Data ۳۳ بار
۵ ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی عصاره برگ و پوسته سبز گردو حاصل از استخراج با امواج مایکروویو 1395/9/7 - Get XML Data ۲۱ بار
۶ Evaluation of antimicrobial activity of walnut leaves and green husk extracted by microwave-assisted extraction 1396/1/18 - Get XML Data ۲۷ بار
۷ بررسی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز و کازئینات سدیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست قالبی 1395/9/7 - Get XML Data ۴۱ بار
۸ Physicochemical characteristics of set yoghurt made with sodium caseinate and transglutaminase 1396/1/18 - Get XML Data ۴۱ بار
۹ فعالیت آنتی اکسیدانی و ضدمیک روبی عصاره فنولی برگ گیاهان شاتوت(Morus indica L.) و نعنا (Mentha spicata L.) 1395/9/7 - Get XML Data ۳۶ بار
۱۰ فعالیت آنتی اکسیدانی و ضدمیک روبی عصاره فنولی برگ گیاهان شاتوت(Morus indica L.) و نعنا (Mentha spicata L.) 1396/1/18 - Get XML Data ۲۲ بار
۱۱ اثر فرآیند ترکیبی خشک کردن اسمز- هوای داغ تحت خلا ناپیوسته بر روی برخی ویژگی های کیفی برش های پرتقال با استفاده از روش رویه پاسخ 1395/9/7 - Get XML Data ۴۲ بار
۱۲ Effect of combined pulsed vacuum osmotic dehydration–hot air drying of Orange slices by response surface methodology 1396/1/18 - Get XML Data ۲۸ بار
۱۳ ارزیابی میزان بیاتی نان بدون گلوتن حاصل از ارقام برنج ایرانی 1395/9/7 - Get XML Data ۳۳ بار
۱۴ Evaluation of staling in gluten-free bread prepared from Iranian rice cultivars 1396/1/18 - Get XML Data ۳۰ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه