این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 2 دی 1404
فهرست مقالات
فرآوری و نگهداری مواد غذایی
، 1391، جلد ۲، شماره ۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تاثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی ماست کم چرب
1395/9/7
-
۳۶ بار
۲
Effect of Basil seed mucilage (Ocimum basilicum L.) on the physicochemical and sensory characteristics of low fat yogurt
1396/1/18
-
۳۲ بار
۳
تاثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی ماست کم چرب
1396/8/26
-
۲۹ بار
۴
تاثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی ماست کم چرب
1397/2/18
-
۲۴ بار
۵
تاثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی ماست کم چرب
1397/9/19
-
۲۸ بار
۶
تاثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی ماست کم چرب
1398/3/6
-
۳۴ بار
۷
تاثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی ماست کم چرب
1398/5/9
-
۲۱ بار
۸
تاثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی ماست کم چرب
1401/12/1
-
۱۴ بار
۹
تاثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی ماست کم چرب
1402/9/2
-
۱۴ بار
۱۰
تولید پنیر سفید فراپالایشی سینبیوتیک با استفاده از سویه پروبیوتیک Lactobacillus acidophilusو اینولین
1395/9/7
-
۳۰ بار
۱۱
Production of synbiotic UF Iranian white cheese using Lactobacillus acidophilus and inulin
1396/1/18
-
۳۶ بار
۱۲
مدل سازی و بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولیک از ریشه شیرین بیان به کمک امواج مایکروویو
1395/9/7
-
۳۳ بار
۱۳
Modeling and Optimization of phenolic compound extraction from licorice root by microwave assisted method
1396/1/18
-
۳۲ بار
۱۴
بررسی میزان ترکیبات فنولی، فعالیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره استونی دو رقم ازگیل (Mespilus germanica L.)
1395/9/7
-
۲۶ بار
۱۵
Evaluation of phenolic content, antioxidant and antimicrobial activity of acetonic extract of two Medlar (Mespilus germanica L.) types
1396/1/18
-
۳۷ بار
۱۶
بررسی میزان ترکیبات فنولی، فعالیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره استونی دو رقم ازگیل (Mespilus germanica L.)
1396/8/26
-
۲۶ بار
۱۷
بررسی میزان ترکیبات فنولی، فعالیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره استونی دو رقم ازگیل (Mespilus germanica L.)
1397/2/18
-
۴۵ بار
۱۸
بررسی میزان ترکیبات فنولی، فعالیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره استونی دو رقم ازگیل (Mespilus germanica L.)
1397/9/19
-
۳۸ بار
۱۹
بررسی میزان ترکیبات فنولی، فعالیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره استونی دو رقم ازگیل (Mespilus germanica L.)
1398/3/6
-
۱۸ بار
۲۰
بررسی میزان ترکیبات فنولی، فعالیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره استونی دو رقم ازگیل (Mespilus germanica L.)
1398/5/9
-
۳۷ بار
۲۱
بررسی میزان ترکیبات فنولی، فعالیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره استونی دو رقم ازگیل (Mespilus germanica L.)
1401/12/1
-
۱۲ بار
۲۲
بررسی میزان ترکیبات فنولی، فعالیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره استونی دو رقم ازگیل (Mespilus germanica L.)
1402/9/2
-
۱۲ بار
۲۳
بررسی ویژگی های حلالیت و الگوی الکتروفورز پروتئین های جوانه گندم
1395/9/7
-
۳۵ بار
۲۴
Evaluation of solubility properties and electrophoretic patterns of wheat germ proteins
1396/1/18
-
۴۲ بار
۲۵
بررسی تأثیر دما و زمان فرآیند حرارتدهی آرد گندم بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی
1395/9/7
-
۳۷ بار
۲۶
Effect of the temperature and time of flour heat treatment on the quality characteristics of sponge cake
1396/1/18
-
۴۳ بار
۲۷
بازیابی حلال از میسلا روغن- هگزان کلزا با استفاده از فرآیند غشایی نانوفیلتراسیون
1395/9/7
-
۲۴ بار
۲۸
Solvent Recovery from Canola Oil/Hexane Miscella Using Nanofiltration Membrane Process
1396/1/18
-
۲۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه