این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 1391، جلد ۲، شماره ۴
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تاثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی ماست کم چرب 1395/9/7 - Get XML Data ۳۶ بار
۲ Effect of Basil seed mucilage (Ocimum basilicum L.) on the physicochemical and sensory characteristics of low fat yogurt 1396/1/18 - Get XML Data ۳۲ بار
۳ تاثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی ماست کم چرب 1396/8/26 - Get XML Data ۲۹ بار
۴ تاثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی ماست کم چرب 1397/2/18 - Get XML Data ۲۴ بار
۵ تاثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی ماست کم چرب 1397/9/19 - Get XML Data ۲۸ بار
۶ تاثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی ماست کم چرب 1398/3/6 - Get XML Data ۳۴ بار
۷ تاثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی ماست کم چرب 1398/5/9 - Get XML Data ۲۱ بار
۸ تاثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی ماست کم چرب 1401/12/1 - Get XML Data ۱۴ بار
۹ تاثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی ماست کم چرب 1402/9/2 - Get XML Data ۱۴ بار
۱۰ تولید پنیر سفید فراپالایشی سینبیوتیک با استفاده از سویه پروبیوتیک Lactobacillus acidophilusو اینولین 1395/9/7 - Get XML Data ۳۰ بار
۱۱ Production of synbiotic UF Iranian white cheese using Lactobacillus acidophilus and inulin 1396/1/18 - Get XML Data ۳۶ بار
۱۲ مدل سازی و بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولیک از ریشه شیرین بیان به کمک امواج مایکروویو 1395/9/7 - Get XML Data ۳۳ بار
۱۳ Modeling and Optimization of phenolic compound extraction from licorice root by microwave assisted method 1396/1/18 - Get XML Data ۳۲ بار
۱۴ بررسی میزان ترکیبات فنولی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضد‌میکروبی عصاره استونی دو رقم ازگیل (Mespilus germanica L.) 1395/9/7 - Get XML Data ۲۶ بار
۱۵ Evaluation of phenolic content, antioxidant and antimicrobial activity of acetonic extract of two Medlar (Mespilus germanica L.) types 1396/1/18 - Get XML Data ۳۷ بار
۱۶ بررسی میزان ترکیبات فنولی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضد‌میکروبی عصاره استونی دو رقم ازگیل (Mespilus germanica L.) 1396/8/26 - Get XML Data ۲۶ بار
۱۷ بررسی میزان ترکیبات فنولی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضد‌میکروبی عصاره استونی دو رقم ازگیل (Mespilus germanica L.) 1397/2/18 - Get XML Data ۴۵ بار
۱۸ بررسی میزان ترکیبات فنولی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضد‌میکروبی عصاره استونی دو رقم ازگیل (Mespilus germanica L.) 1397/9/19 - Get XML Data ۳۸ بار
۱۹ بررسی میزان ترکیبات فنولی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضد‌میکروبی عصاره استونی دو رقم ازگیل (Mespilus germanica L.) 1398/3/6 - Get XML Data ۱۸ بار
۲۰ بررسی میزان ترکیبات فنولی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضد‌میکروبی عصاره استونی دو رقم ازگیل (Mespilus germanica L.) 1398/5/9 - Get XML Data ۳۷ بار
۲۱ بررسی میزان ترکیبات فنولی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضد‌میکروبی عصاره استونی دو رقم ازگیل (Mespilus germanica L.) 1401/12/1 - Get XML Data ۱۲ بار
۲۲ بررسی میزان ترکیبات فنولی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضد‌میکروبی عصاره استونی دو رقم ازگیل (Mespilus germanica L.) 1402/9/2 - Get XML Data ۱۲ بار
۲۳ بررسی ویژگی های حلالیت و الگوی الکتروفورز پروتئین های جوانه گندم 1395/9/7 - Get XML Data ۳۵ بار
۲۴ Evaluation of solubility properties and electrophoretic patterns of wheat germ proteins 1396/1/18 - Get XML Data ۴۲ بار
۲۵ بررسی تأثیر دما و زمان فرآیند حرارت‌دهی آرد گندم بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی 1395/9/7 - Get XML Data ۳۷ بار
۲۶ Effect of the temperature and time of flour heat treatment on the quality characteristics of sponge cake 1396/1/18 - Get XML Data ۴۳ بار
۲۷ بازیابی حلال از میسلا روغن- هگزان کلزا با استفاده از فرآیند غشایی نانوفیلتراسیون 1395/9/7 - Get XML Data ۲۴ بار
۲۸ Solvent Recovery from Canola Oil/Hexane Miscella Using Nanofiltration Membrane Process 1396/1/18 - Get XML Data ۲۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه