این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 27 آذر 1404
فهرست مقالات
فرآوری و نگهداری مواد غذایی
، 1391، جلد ۲، شماره ۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
امکانسنجی قابلیت استفاده از صمغ کتیرا و مالتودکسترین بهعنوان جایگزین چربی در سس مایونز
1395/9/7
-
۳۹ بار
۲
Feasibility of gum tragacanth and maltodextrin used as a fat replacer in mayonnaise
1396/1/18
-
۲۸ بار
۳
بررسی فساد کپکی در نان غنی شده با پودر دانههای بزرک و خرفه
1395/9/7
-
۴۶ بار
۴
Investigation of mold spoilage in breads enriched with purslane and flaxseed powders
1396/1/18
-
۳۲ بار
۵
بررسی آلودگی شیر استانهای اصفهان و یزد به آفلاتوکسین M۱
1395/9/7
-
۳۷ بار
۶
Investigation of Aflatoxin M1 contamination in milk samples collected from Esfahan and Yazd provinces
1396/1/18
-
۳۵ بار
۷
تعیین محتوای کل ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی و ارزیابی ویژگیهای آنتیاکسیدانی عصاره متانولی اوجی
1395/9/7
-
۳۵ بار
۸
Determination of total phenolic and flavonoid contents and antioxidant properties of methanolic extract of Mentha aquatique
1396/1/18
-
۳۹ بار
۹
بهینهسازی تولید ماست پروبیوتیک حاوی صمغ زدو
1395/9/7
-
۴۷ بار
۱۰
Optimization of probiotic yogurt production containing Zedo gum
1396/1/18
-
۳۱ بار
۱۱
شیرینکنندههای پلیاولی مختلف بر ویژگیهای حسی کیک بدون قند
1395/9/7
-
۴۵ بار
۱۲
Effect of different polyol sweeteners on sensory characteristics of sugar free cake
1396/1/18
-
۴۳ بار
۱۳
استخراج ترکیبات زیستفعال و ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی عصارههای اتانولی و استونی برگهای اوجی
1395/9/7
-
۴۳ بار
۱۴
استخراج ترکیبات زیستفعال و ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی عصارههای اتانولی و استونی برگهای اوجی
1396/1/18
-
۳۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه