این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 1391، جلد ۲، شماره ۳
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ امکان‌سنجی قابلیت استفاده از صمغ کتیرا و مالتودکسترین به‌عنوان جایگزین چربی در سس مایونز 1395/9/7 - Get XML Data ۳۹ بار
۲ Feasibility of gum tragacanth and maltodextrin used as a fat replacer in mayonnaise 1396/1/18 - Get XML Data ۲۸ بار
۳ بررسی فساد کپکی در نان غنی ‌شده با پودر دانه‌های بزرک و خرفه 1395/9/7 - Get XML Data ۴۶ بار
۴ Investigation of mold spoilage in breads enriched with purslane and flaxseed powders 1396/1/18 - Get XML Data ۳۲ بار
۵ بررسی آلودگی شیر استان‌های اصفهان و یزد به آفلاتوکسین M۱ 1395/9/7 - Get XML Data ۳۷ بار
۶ Investigation of Aflatoxin M1 contamination in milk samples collected from Esfahan and Yazd provinces 1396/1/18 - Get XML Data ۳۵ بار
۷ تعیین محتوای کل ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی و ارزیابی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی عصاره متانولی اوجی 1395/9/7 - Get XML Data ۳۵ بار
۸ Determination of total phenolic and flavonoid contents and antioxidant properties of methanolic extract of Mentha aquatique 1396/1/18 - Get XML Data ۳۹ بار
۹ بهینه‌سازی تولید ماست پروبیوتیک حاوی صمغ زدو 1395/9/7 - Get XML Data ۴۷ بار
۱۰ Optimization of probiotic yogurt production containing Zedo gum 1396/1/18 - Get XML Data ۳۱ بار
۱۱ شیرین‌کننده‌های پلی‌اولی مختلف بر ویژگی‌های حسی کیک‌ بدون قند 1395/9/7 - Get XML Data ۴۵ بار
۱۲ Effect of different polyol sweeteners on sensory characteristics of sugar free cake 1396/1/18 - Get XML Data ۴۳ بار
۱۳ استخراج ترکیبات زیست‌فعال و ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های اتانولی و استونی برگ‌های اوجی 1395/9/7 - Get XML Data ۴۳ بار
۱۴ استخراج ترکیبات زیست‌فعال و ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های اتانولی و استونی برگ‌های اوجی 1396/1/18 - Get XML Data ۳۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه