این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 1391، جلد ۲، شماره ۲
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تأثیر فرآیندهای متداول نگهداری میوه خیار بر باقی‌مانده سم مالاتیون 1395/9/7 - Get XML Data ۴۰ بار
۲ The effect of conventional processes on residual content of Malathion in cucumber fruit 1396/1/18 - Get XML Data ۴۶ بار
۳ پیش‌بینی هوشمند و لحظه‌ای محتوای‌ رطوبتی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی در فرآیند خشک کردن لایه نازک پسته 1395/9/7 - Get XML Data ۳۸ بار
۴ Intelligent Real Time Prediction of Moisture Content using Artificial Neural Network in Pistachio Thin Layer Drying 1396/1/18 - Get XML Data ۳۰ بار
۵ تأثیر تخلیه امعاء و احشاء بر خواص شیمیایی، میکروبی و حسی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) انجمادزدایی شده، طی نگهداری در یخچال ۱±۴ درجه سانتی‌گراد 1395/9/7 - Get XML Data ۳۲ بار
۶ Effect of gutting on, Chemical, Microbiological and Sensory properties of Silver carp (Hypophthalmichthys molitrix)during storage in refrigerator (4 ± 1 °C) 1396/1/18 - Get XML Data ۳۸ بار
۷ تأثیر صمغ کتیرا بر ویژگی‌های فارینوگرافی و اکستنسوگرافی خمیر آرد گندم 1395/9/7 - Get XML Data ۲۹ بار
۸ Effect of Gum Tragacanth on farinograph and extensograph characteristics of wheat flour dough 1396/1/18 - Get XML Data ۳۹ بار
۹ تأثیر کاربرد صمغ دانه ریحان و دانه مرو بر ویژگی‌های حسی و پایداری سس مایونز 1395/9/7 - Get XML Data ۳۹ بار
۱۰ The influence of application of basil seed and sage seed gums on the sensory properties and stability of mayonnaise 1396/1/18 - Get XML Data ۴۶ بار
۱۱ اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی (MTG) بر ویژگی‌های کیفی نان گندم حاوی آرد جو بدون پوشینه 1395/9/7 - Get XML Data ۴۴ بار
۱۲ Effects of microbial transglutaminase on the quality of wheat bread supplemented with hull-less barley flour 1396/1/18 - Get XML Data ۳۵ بار
۱۳ اثر شدت هیدرولیز بر بازیافت نیتروژنی و اندازه مولکولی پروتئین گوشت کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri) 1395/9/7 - Get XML Data ۴۰ بار
۱۴ The effect of the extent of enzymatic hydrolysis on nitrogen recovery and protein molecular size of white cheek shark meat hydrolysate 1396/1/18 - Get XML Data ۲۹ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه