این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 1 دی 1404
فهرست مقالات
فرآوری و نگهداری مواد غذایی
، 1391، جلد ۲، شماره ۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تأثیر فرآیندهای متداول نگهداری میوه خیار بر باقیمانده سم مالاتیون
1395/9/7
-
۴۰ بار
۲
The effect of conventional processes on residual content of Malathion in cucumber fruit
1396/1/18
-
۴۶ بار
۳
پیشبینی هوشمند و لحظهای محتوای رطوبتی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی در فرآیند خشک کردن لایه نازک پسته
1395/9/7
-
۳۸ بار
۴
Intelligent Real Time Prediction of Moisture Content using Artificial Neural Network in Pistachio Thin Layer Drying
1396/1/18
-
۳۰ بار
۵
تأثیر تخلیه امعاء و احشاء بر خواص شیمیایی، میکروبی و حسی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) انجمادزدایی شده، طی نگهداری در یخچال ۱±۴ درجه سانتیگراد
1395/9/7
-
۳۲ بار
۶
Effect of gutting on, Chemical, Microbiological and Sensory properties of Silver carp (Hypophthalmichthys molitrix)during storage in refrigerator (4 ± 1 °C)
1396/1/18
-
۳۸ بار
۷
تأثیر صمغ کتیرا بر ویژگیهای فارینوگرافی و اکستنسوگرافی خمیر آرد گندم
1395/9/7
-
۲۹ بار
۸
Effect of Gum Tragacanth on farinograph and extensograph characteristics of wheat flour dough
1396/1/18
-
۳۹ بار
۹
تأثیر کاربرد صمغ دانه ریحان و دانه مرو بر ویژگیهای حسی و پایداری سس مایونز
1395/9/7
-
۳۹ بار
۱۰
The influence of application of basil seed and sage seed gums on the sensory properties and stability of mayonnaise
1396/1/18
-
۴۶ بار
۱۱
اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی (MTG) بر ویژگیهای کیفی نان گندم حاوی آرد جو بدون پوشینه
1395/9/7
-
۴۴ بار
۱۲
Effects of microbial transglutaminase on the quality of wheat bread supplemented with hull-less barley flour
1396/1/18
-
۳۵ بار
۱۳
اثر شدت هیدرولیز بر بازیافت نیتروژنی و اندازه مولکولی پروتئین گوشت کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri)
1395/9/7
-
۴۰ بار
۱۴
The effect of the extent of enzymatic hydrolysis on nitrogen recovery and protein molecular size of white cheek shark meat hydrolysate
1396/1/18
-
۲۹ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه