این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 29 آذر 1404
فهرست مقالات
فرآوری و نگهداری مواد غذایی
، 1391، جلد ۲، شماره ۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تأثیر شرایط فرآوری بر قدرت ژل ژلاتین پوست کوسه چانه سفید
1395/9/7
-
۳۸ بار
۲
The effect of processing conditions on the gel strength of whitecheek shark (Carcharhinus dussumieri) skin gelatin
1396/1/18
-
۴۲ بار
۳
تأثیر مقدار مخمر و زمان تخمیر بر مقدار اسید فیتیک و ویژگیهای ارگانولپتیکی نان بربری در شهرستان گرگان
1395/9/7
-
۳۶ بار
۴
The effect of yeast and the fermentation time on the phytic acid content and sensory properties of Barbari bread in Gorgan
1396/1/18
-
۳۰ بار
۵
بررسی اثر آنتیاکسیدانی محصول قهوهای شده فروکتوز بر اکسیداسیون چربی و خواص حسی میگو هندی (Penaeus indicus) در شرایط انجماد
1395/9/7
-
۳۵ بار
۶
Antioxidative effect of browned product of fructose on lipid oxidation and sensory attributes of Indian shrimp (Penaeus indicus) under frozen storage
1396/1/18
-
۲۸ بار
۷
بررسی فرمولاسیون فرآورده میوهای نوین از پوره طالبی (ژل مک) با استفاده از روشهای سطح پاسخ (RSM) و تحلیل مؤلفه اصلی (PCA)
1395/9/7
-
۲۸ بار
۸
Evaluation of formulation novel fruity from cantaloupe puree (Jel Mc) with using from RSM and PCA Methods
1396/1/18
-
۳۱ بار
۹
مدلسازی تأثیر دما بر ویسکوزیته عسل
1395/9/7
-
۴۷ بار
۱۰
Modeling the effect of temperature on honey viscosity
1396/1/18
-
۲۵ بار
۱۱
نگرشی جدید در تولید کنسانتره پروتئینی کانولا:هیدرولیزin vitro محصولات کانولای (Brasscia napus) فرآوری شده منتخب با غلظتهای مختلف آنزیم فیتاز و شستشو با محلول متانول آمونیاکی
1395/9/7
-
۴۰ بار
۱۲
نگرشی جدید در تولید کنسانتره پروتئینی کانولا:هیدرولیزin vitro محصولات کانولای (Brasscia napus) فرآوری شده منتخب با غلظتهای مختلف آنزیم فیتاز و شستشو با محلول متانول آمونیاکی
1396/1/18
-
۳۱ بار
۱۳
تأثیر پیشتیمار فراصوت بر ویژگیهای جذب آب نخود در فرآیند خیساندن
1395/9/7
-
۴۳ بار
۱۴
Effect of ultrasound pretreatment on water absorption characteristic of pea during steeping process
1396/1/18
-
۴۲ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه