این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 1391، جلد ۲، شماره ۱
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تأثیر شرایط فرآوری بر قدرت ژل ژلاتین پوست کوسه چانه سفید 1395/9/7 - Get XML Data ۳۸ بار
۲ The effect of processing conditions on the gel strength of whitecheek shark (Carcharhinus dussumieri) skin gelatin 1396/1/18 - Get XML Data ۴۲ بار
۳ تأثیر مقدار مخمر و زمان تخمیر بر مقدار اسید فیتیک و ویژگی‌های ارگانولپتیکی نان بربری در شهرستان گرگان 1395/9/7 - Get XML Data ۳۶ بار
۴ The effect of yeast and the fermentation time on the phytic acid content and sensory properties of Barbari bread in Gorgan 1396/1/18 - Get XML Data ۳۰ بار
۵ بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی محصول قهوه‌ای شده فروکتوز بر اکسیداسیون چربی و خواص حسی میگو‌ هندی (Penaeus indicus) در شرایط انجماد 1395/9/7 - Get XML Data ۳۵ بار
۶ Antioxidative effect of browned product of fructose on lipid oxidation and sensory attributes of Indian shrimp (Penaeus indicus) under frozen storage 1396/1/18 - Get XML Data ۲۸ بار
۷ بررسی فرمولاسیون فرآورده میوه‌ای نوین از پوره طالبی (ژل مک) با استفاده از روش‌های سطح پاسخ (RSM) و تحلیل مؤلفه اصلی (PCA) 1395/9/7 - Get XML Data ۲۸ بار
۸ Evaluation of formulation novel fruity from cantaloupe puree (Jel Mc) with using from RSM and PCA Methods 1396/1/18 - Get XML Data ۳۱ بار
۹ مدل‌سازی تأثیر دما بر ویسکوزیته عسل 1395/9/7 - Get XML Data ۴۷ بار
۱۰ Modeling the effect of temperature on honey viscosity 1396/1/18 - Get XML Data ۲۵ بار
۱۱ نگرشی جدید در تولید کنسانتره پروتئینی کانولا:هیدرولیزin vitro محصولات کانولای (Brasscia napus) فرآوری شده منتخب با غلظت‌های مختلف آنزیم فیتاز و شستشو با محلول متانول آمونیاکی 1395/9/7 - Get XML Data ۴۰ بار
۱۲ نگرشی جدید در تولید کنسانتره پروتئینی کانولا:هیدرولیزin vitro محصولات کانولای (Brasscia napus) فرآوری شده منتخب با غلظت‌های مختلف آنزیم فیتاز و شستشو با محلول متانول آمونیاکی 1396/1/18 - Get XML Data ۳۱ بار
۱۳ تأثیر پیش‌تیمار فراصوت بر ویژگی‌های جذب آب نخود در فرآیند خیساندن 1395/9/7 - Get XML Data ۴۳ بار
۱۴ Effect of ultrasound pretreatment on water absorption characteristic of pea during steeping process 1396/1/18 - Get XML Data ۴۲ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه