این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 27 آذر 1404
فهرست مقالات
فرآوری و نگهداری مواد غذایی
، 1391، جلد ۱، شماره ۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تعیین ترکیب آمینواسیدی و بررسی نقطه ذوب و ویسکوزیته ژلاتین حاصل از پوست ماهی فیتوفاک
1395/9/7
-
۳۷ بار
۲
Determination of Amino Acid Composition and Evaluation of Melting Point and Viscosity of Gelatin Extracted from Phytophag's Skin
1396/1/18
-
۳۰ بار
۳
بررسی اثر پیش فراوری بر راندمان و قدرت ژل ژلاتین حاصل از پوست ماهی فیتوفاک
1395/9/7
-
۴۶ بار
۴
Study the Effect of Pretreatment Conditions on Yield and Gel Strength of Phytophag's Skin Gelatin
1396/1/18
-
۲۷ بار
۵
پایداری روغنهای زیتون بکر و تخم کدو بر حسب اندازهگیری ساختار ترکیبات قطبی به روش کروماتوگرافی غربال ملکولی با کارایی بالا (HPSEC)
1395/9/7
-
۳۸ بار
۶
The Stability of the Virgin Olive and Pumpkin Seed Oils in terms of the Polar Compounds Composition Determined by High-Performance Size-Exclusion Chromatography (HPSEC)
1396/1/18
-
۳۲ بار
۷
مقایسه و تاثیر استفاده از رومالهای فرموله شده بهمنظور افزایش ماندگاری نان بربری
1395/9/7
-
۳۴ بار
۸
Comparison and effect of formulated coating improving agents for shelf-life extension of Barbari bread
1396/1/18
-
۳۰ بار
۹
بررسی ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی میوهای تهیه شده از آب ماست
1395/9/7
-
۲۶ بار
۱۰
Evaluation of sensory and physico-chemical properties of fruit beverage prepared by yoghurt whey
1396/1/18
-
۳۷ بار
۱۱
تأثیر زمان و دماهای مختلف هیدراسیون بر خصوصیات کیفی میوههای خشک خرما، رقم برحی
1395/9/7
-
۴۶ بار
۱۲
The effects of different temperature and duration of hydration on the quality of dried date fruits, cv. Barhee
1396/1/18
-
۳۴ بار
۱۳
بررسی پایداری روغن کانولا تحت تاثیر روغن مغز بنه و بخش صابونی ناشونده آن طی فرآیند سرخ کردن عمیق بر حسب اندازهگیری تغییرات رنگ به روش پردازش تصویر
1395/9/7
-
۳۸ بار
۱۴
Investigation on the frying stability of canola oil as affected by bene kernel oil and its unsaponifiable matters fraction using colour chanes measured by the method of image processing
1396/1/18
-
۳۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه