این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 1391، جلد ۱، شماره ۴
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تعیین ترکیب آمینواسیدی و بررسی نقطه ذوب و ویسکوزیته ژلاتین حاصل از پوست ماهی فیتوفاک 1395/9/7 - Get XML Data ۳۷ بار
۲ Determination of Amino Acid Composition and Evaluation of Melting Point and Viscosity of Gelatin Extracted from Phytophag's Skin 1396/1/18 - Get XML Data ۳۰ بار
۳ بررسی اثر پیش فراوری بر راندمان و قدرت ژل ژلاتین حاصل از پوست ماهی فیتوفاک 1395/9/7 - Get XML Data ۴۶ بار
۴ Study the Effect of Pretreatment Conditions on Yield and Gel Strength of Phytophag's Skin Gelatin 1396/1/18 - Get XML Data ۲۷ بار
۵ پایداری روغن‌های زیتون بکر و تخم کدو بر حسب اندازه‌گیری ساختار ترکیبات قطبی به روش کروماتوگرافی غربال ملکولی با کارایی بالا (HPSEC) 1395/9/7 - Get XML Data ۳۸ بار
۶ The Stability of the Virgin Olive and Pumpkin Seed Oils in terms of the Polar Compounds Composition Determined by High-Performance Size-Exclusion Chromatography (HPSEC) 1396/1/18 - Get XML Data ۳۲ بار
۷ مقایسه و تاثیر استفاده از رومال‌های فرموله شده به‌منظور افزایش ماندگاری نان بربری 1395/9/7 - Get XML Data ۳۴ بار
۸ Comparison and effect of formulated coating improving agents for shelf-life extension of Barbari bread 1396/1/18 - Get XML Data ۳۰ بار
۹ بررسی ویژگی‌های حسی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی میوه‌ای تهیه شده از آب ماست 1395/9/7 - Get XML Data ۲۶ بار
۱۰ Evaluation of sensory and physico-chemical properties of fruit beverage prepared by yoghurt whey 1396/1/18 - Get XML Data ۳۷ بار
۱۱ تأثیر زمان و دماهای مختلف هیدراسیون بر خصوصیات کیفی میوه‌های خشک خرما، رقم برحی 1395/9/7 - Get XML Data ۴۶ بار
۱۲ The effects of different temperature and duration of hydration on the quality of dried date fruits, cv. Barhee 1396/1/18 - Get XML Data ۳۴ بار
۱۳ بررسی پایداری روغن کانولا تحت تاثیر روغن مغز بنه و بخش صابونی ناشونده آن طی فرآیند سرخ کردن عمیق بر حسب اندازه‌گیری تغییرات رنگ به روش پردازش تصویر 1395/9/7 - Get XML Data ۳۸ بار
۱۴ Investigation on the frying stability of canola oil as affected by bene kernel oil and its unsaponifiable matters fraction using colour chanes measured by the method of image processing 1396/1/18 - Get XML Data ۳۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه