این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 1391، جلد ۱، شماره ۳
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ ارزیابی اثر سردخانه‌گذاری بر تغییرات کیفیت شیمیایی و میکروبی قالب‌های کره بسته‌بندی شده 1395/9/7 - Get XML Data ۳۱ بار
۲ Study on the effect of freezing on the changes of chemical and microbial quality of butter 1396/1/18 - Get XML Data ۳۴ بار
۳ ارزیابی اثر سردخانه‌گذاری بر تغییرات کیفیت شیمیایی و میکروبی قالب‌های کره بسته‌بندی شده 1396/8/26 - Get XML Data ۳۳ بار
۴ ارزیابی اثر سردخانه‌گذاری بر تغییرات کیفیت شیمیایی و میکروبی قالب‌های کره بسته‌بندی شده 1397/2/18 - Get XML Data ۱۹ بار
۵ ارزیابی اثر سردخانه‌گذاری بر تغییرات کیفیت شیمیایی و میکروبی قالب‌های کره بسته‌بندی شده 1397/9/19 - Get XML Data ۳۰ بار
۶ ارزیابی اثر سردخانه‌گذاری بر تغییرات کیفیت شیمیایی و میکروبی قالب‌های کره بسته‌بندی شده 1398/3/6 - Get XML Data ۲۶ بار
۷ ارزیابی اثر سردخانه‌گذاری بر تغییرات کیفیت شیمیایی و میکروبی قالب‌های کره بسته‌بندی شده 1398/5/9 - Get XML Data ۳۴ بار
۸ ارزیابی اثر سردخانه‌گذاری بر تغییرات کیفیت شیمیایی و میکروبی قالب‌های کره بسته‌بندی شده 1401/12/1 - Get XML Data ۱۱ بار
۹ ارزیابی اثر سردخانه‌گذاری بر تغییرات کیفیت شیمیایی و میکروبی قالب‌های کره بسته‌بندی شده 1402/9/2 - Get XML Data ۱۳ بار
۱۰ تعیین بازدهی فیله و برچسب‌گذاری تغذیه‌ای فرآورده‌های ماهی بیگ‌هد (Hypophthalmichthys nobilis) 1395/9/7 - Get XML Data ۲۲ بار
۱۱ Fillet yield determination and nutritional labeling of bighead (Hypophthalmichthys nobilis) products 1396/1/18 - Get XML Data ۳۶ بار
۱۲ استفاده از آنزیم پکتیناز و تیمار اتانولی در افزایش خلوص و راندمان لیکوپن استخراج شده از پوست گوجه فرنگی 1395/9/7 - Get XML Data ۴۱ بار
۱۳ The Use of pectinase and ethanol treatment for lycopene purity and yield enhacement extracted from tomato peel 1396/1/18 - Get XML Data ۴۰ بار
۱۴ استفاده از آنزیم پکتیناز و تیمار اتانولی در افزایش خلوص و راندمان لیکوپن استخراج شده از پوست گوجه فرنگی 1396/8/26 - Get XML Data ۲۹ بار
۱۵ استفاده از آنزیم پکتیناز و تیمار اتانولی در افزایش خلوص و راندمان لیکوپن استخراج شده از پوست گوجه فرنگی 1397/2/18 - Get XML Data ۲۹ بار
۱۶ استفاده از آنزیم پکتیناز و تیمار اتانولی در افزایش خلوص و راندمان لیکوپن استخراج شده از پوست گوجه فرنگی 1397/9/19 - Get XML Data ۳۳ بار
۱۷ استفاده از آنزیم پکتیناز و تیمار اتانولی در افزایش خلوص و راندمان لیکوپن استخراج شده از پوست گوجه فرنگی 1398/3/6 - Get XML Data ۳۳ بار
۱۸ استفاده از آنزیم پکتیناز و تیمار اتانولی در افزایش خلوص و راندمان لیکوپن استخراج شده از پوست گوجه فرنگی 1398/5/9 - Get XML Data ۲۵ بار
۱۹ استفاده از آنزیم پکتیناز و تیمار اتانولی در افزایش خلوص و راندمان لیکوپن استخراج شده از پوست گوجه فرنگی 1401/12/1 - Get XML Data ۱۳ بار
۲۰ استفاده از آنزیم پکتیناز و تیمار اتانولی در افزایش خلوص و راندمان لیکوپن استخراج شده از پوست گوجه فرنگی 1402/9/2 - Get XML Data ۱۵ بار
۲۱ توانایی سویه لاکتوباسیلوس رامنوسوس GG (LBGG) جهت کاهش آفلاتوکسین B۱ موجود در پسته 1395/9/7 - Get XML Data ۳۸ بار
۲۲ The ability of Lactobacillus rhamnosus LGG strain to reduce of Aflatoxin B1 in pistachio 1396/1/18 - Get XML Data ۳۴ بار
۲۳ تأثیر صمغ گوار و اسید اسکوربیک بر خواص رئولوژیک و پخت آرد گندم سن‌زده 1395/9/7 - Get XML Data ۳۹ بار
۲۴ Effect of guar gum and ascorbic acid on rheological and baking properties of insect damaged wheat flour 1396/1/18 - Get XML Data ۳۶ بار
۲۵ بررسی تأثیر هم‌زدن و همگن‌سازی روی میزان دو فاز شدن دوغ 1395/9/7 - Get XML Data ۳۵ بار
۲۶ Influence of Shear Stirring and Homogenization on Serum Separation of Doogh 1396/1/18 - Get XML Data ۳۶ بار
۲۷ بررسی ویژگی‌های فیزیکی، مکانیکی و تغذیه‌ای کنجد در رطوبت‌های مختلف جهت بهبود عملیات فرآوری محصول 1395/9/7 - Get XML Data ۳۰ بار
۲۸ بررسی ویژگی‌های فیزیکی، مکانیکی و تغذیه‌ای کنجد در رطوبت‌های مختلف جهت بهبود عملیات فرآوری محصول 1396/1/18 - Get XML Data ۳۷ بار
۲۹ بررسی امکان استفاده از تریتیکاله به‌عنوان افزودنی کمکی در عصاره‌گیری از مالت جو 1395/9/7 - Get XML Data ۳۸ بار
۳۰ Studies on the possibility of using triticale as an adjunct on wort of barley malt (variety Sahra) 1396/1/18 - Get XML Data ۳۳ بار
۳۱ تاثیر شرایط نگهداری بر کیفیت آب گوجه فرنگی 1395/9/7 - Get XML Data ۲۴ بار
۳۲ Effect of storage conditions on the quality of tomato juice 1396/1/18 - Get XML Data ۲۳ بار
۳۳ تأثیر دوره‌های انجماد- انجمادزدایی بر کیفیت فیله‌ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) 1395/9/7 - Get XML Data ۲۲ بار
۳۴ تأثیر دوره‌های انجماد- انجمادزدایی بر کیفیت فیله‌ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) 1396/1/18 - Get XML Data ۲۸ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه