این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 27 آذر 1404
فهرست مقالات
فرآوری و نگهداری مواد غذایی
، 1391، جلد ۱، شماره ۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
ارزیابی اثر سردخانهگذاری بر تغییرات کیفیت شیمیایی و میکروبی قالبهای کره بستهبندی شده
1395/9/7
-
۳۱ بار
۲
Study on the effect of freezing on the changes of chemical and microbial quality of butter
1396/1/18
-
۳۴ بار
۳
ارزیابی اثر سردخانهگذاری بر تغییرات کیفیت شیمیایی و میکروبی قالبهای کره بستهبندی شده
1396/8/26
-
۳۳ بار
۴
ارزیابی اثر سردخانهگذاری بر تغییرات کیفیت شیمیایی و میکروبی قالبهای کره بستهبندی شده
1397/2/18
-
۱۹ بار
۵
ارزیابی اثر سردخانهگذاری بر تغییرات کیفیت شیمیایی و میکروبی قالبهای کره بستهبندی شده
1397/9/19
-
۳۰ بار
۶
ارزیابی اثر سردخانهگذاری بر تغییرات کیفیت شیمیایی و میکروبی قالبهای کره بستهبندی شده
1398/3/6
-
۲۶ بار
۷
ارزیابی اثر سردخانهگذاری بر تغییرات کیفیت شیمیایی و میکروبی قالبهای کره بستهبندی شده
1398/5/9
-
۳۴ بار
۸
ارزیابی اثر سردخانهگذاری بر تغییرات کیفیت شیمیایی و میکروبی قالبهای کره بستهبندی شده
1401/12/1
-
۱۱ بار
۹
ارزیابی اثر سردخانهگذاری بر تغییرات کیفیت شیمیایی و میکروبی قالبهای کره بستهبندی شده
1402/9/2
-
۱۳ بار
۱۰
تعیین بازدهی فیله و برچسبگذاری تغذیهای فرآوردههای ماهی بیگهد (Hypophthalmichthys nobilis)
1395/9/7
-
۲۲ بار
۱۱
Fillet yield determination and nutritional labeling of bighead (Hypophthalmichthys nobilis) products
1396/1/18
-
۳۶ بار
۱۲
استفاده از آنزیم پکتیناز و تیمار اتانولی در افزایش خلوص و راندمان لیکوپن استخراج شده از پوست گوجه فرنگی
1395/9/7
-
۴۱ بار
۱۳
The Use of pectinase and ethanol treatment for lycopene purity and yield enhacement extracted from tomato peel
1396/1/18
-
۴۰ بار
۱۴
استفاده از آنزیم پکتیناز و تیمار اتانولی در افزایش خلوص و راندمان لیکوپن استخراج شده از پوست گوجه فرنگی
1396/8/26
-
۲۹ بار
۱۵
استفاده از آنزیم پکتیناز و تیمار اتانولی در افزایش خلوص و راندمان لیکوپن استخراج شده از پوست گوجه فرنگی
1397/2/18
-
۲۹ بار
۱۶
استفاده از آنزیم پکتیناز و تیمار اتانولی در افزایش خلوص و راندمان لیکوپن استخراج شده از پوست گوجه فرنگی
1397/9/19
-
۳۳ بار
۱۷
استفاده از آنزیم پکتیناز و تیمار اتانولی در افزایش خلوص و راندمان لیکوپن استخراج شده از پوست گوجه فرنگی
1398/3/6
-
۳۳ بار
۱۸
استفاده از آنزیم پکتیناز و تیمار اتانولی در افزایش خلوص و راندمان لیکوپن استخراج شده از پوست گوجه فرنگی
1398/5/9
-
۲۵ بار
۱۹
استفاده از آنزیم پکتیناز و تیمار اتانولی در افزایش خلوص و راندمان لیکوپن استخراج شده از پوست گوجه فرنگی
1401/12/1
-
۱۳ بار
۲۰
استفاده از آنزیم پکتیناز و تیمار اتانولی در افزایش خلوص و راندمان لیکوپن استخراج شده از پوست گوجه فرنگی
1402/9/2
-
۱۵ بار
۲۱
توانایی سویه لاکتوباسیلوس رامنوسوس GG (LBGG) جهت کاهش آفلاتوکسین B۱ موجود در پسته
1395/9/7
-
۳۸ بار
۲۲
The ability of Lactobacillus rhamnosus LGG strain to reduce of Aflatoxin B1 in pistachio
1396/1/18
-
۳۴ بار
۲۳
تأثیر صمغ گوار و اسید اسکوربیک بر خواص رئولوژیک و پخت آرد گندم سنزده
1395/9/7
-
۳۹ بار
۲۴
Effect of guar gum and ascorbic acid on rheological and baking properties of insect damaged wheat flour
1396/1/18
-
۳۶ بار
۲۵
بررسی تأثیر همزدن و همگنسازی روی میزان دو فاز شدن دوغ
1395/9/7
-
۳۵ بار
۲۶
Influence of Shear Stirring and Homogenization on Serum Separation of Doogh
1396/1/18
-
۳۶ بار
۲۷
بررسی ویژگیهای فیزیکی، مکانیکی و تغذیهای کنجد در رطوبتهای مختلف جهت بهبود عملیات فرآوری محصول
1395/9/7
-
۳۰ بار
۲۸
بررسی ویژگیهای فیزیکی، مکانیکی و تغذیهای کنجد در رطوبتهای مختلف جهت بهبود عملیات فرآوری محصول
1396/1/18
-
۳۷ بار
۲۹
بررسی امکان استفاده از تریتیکاله بهعنوان افزودنی کمکی در عصارهگیری از مالت جو
1395/9/7
-
۳۸ بار
۳۰
Studies on the possibility of using triticale as an adjunct on wort of barley malt (variety Sahra)
1396/1/18
-
۳۳ بار
۳۱
تاثیر شرایط نگهداری بر کیفیت آب گوجه فرنگی
1395/9/7
-
۲۴ بار
۳۲
Effect of storage conditions on the quality of tomato juice
1396/1/18
-
۲۳ بار
۳۳
تأثیر دورههای انجماد- انجمادزدایی بر کیفیت فیلهماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix)
1395/9/7
-
۲۲ بار
۳۴
تأثیر دورههای انجماد- انجمادزدایی بر کیفیت فیلهماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix)
1396/1/18
-
۲۸ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه