این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 1391، جلد ۱، شماره ۲
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تأثیر تیمارهای مختلف شفاف‌سازی با روش کلاسیک بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آب انار 1395/9/7 - Get XML Data ۴۰ بار
۲ تأثیر تیمارهای مختلف شفاف‌سازی با روش کلاسیک بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آب انار 1396/1/18 - Get XML Data ۳۴ بار
۳ تأثیر تکنولوژی هاردل بر کیفیت و ماندگاری نان بربری 1395/9/7 - Get XML Data ۳۹ بار
۴ Effect of Hurdle Technology on quality and shelf life of Barbari bread 1396/1/18 - Get XML Data ۳۰ بار
۵ تأثیر فرآیند سرخ کردن بر خصوصیات تغذیه‌ای فیله ماهی قره‌برون (Acipenser persicus) 1395/9/7 - Get XML Data ۴۹ بار
۶ تأثیر فرآیند سرخ کردن بر خصوصیات تغذیه‌ای فیله ماهی قره‌برون (Acipenser persicus) 1396/1/18 - Get XML Data ۴۱ بار
۷ بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی، ضدباکتریایی و ریزساختاری فیلم‌های خوراکی تولیدشده از کیتوزان محتوی اسانس‌های آویشن و دارچین 1395/9/7 - Get XML Data ۲۷ بار
۸ بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی، ضدباکتریایی و ریزساختاری فیلم‌های خوراکی تولیدشده از کیتوزان محتوی اسانس‌های آویشن و دارچین 1396/1/18 - Get XML Data ۳۶ بار
۹ رفتار رئولوژیکی جریان مخلوط صمغ دانه ریحان با صمغ‌های گوار و لوبیای لوکاست 1395/9/7 - Get XML Data ۳۸ بار
۱۰ Flow behavior of gum solutions extracted from Ocimum basilicum seeds mixed with Locust bean gum and Guar gum 1396/1/18 - Get XML Data ۴۱ بار
۱۱ اثر عصاره برگ گیاه گزنه (Urtica dioica) در جلوگیری از اکسیداسیون روغن سویا 1395/9/7 - Get XML Data ۳۹ بار
۱۲ Effect of nettle (Urtica dioica) leaves extract on the inhibition of soybean oil oxidation 1396/1/18 - Get XML Data ۲۹ بار
۱۳ بررسی اثر میزان رطوبت بر ویژگی‌های فیزیکی میوه سنجد 1395/9/7 - Get XML Data ۳۷ بار
۱۴ Investigation of moisture content effect on physical properties of Russian olive fruit (Elaeagnus angustifolia L.) 1396/1/18 - Get XML Data ۴۳ بار
۱۵ استفاده از نرم‌افزار Excel در طراحی و بهینه‌سازی خشک‌کن تسمه‌ای 1395/9/7 - Get XML Data ۳۲ بار
۱۶ Application of Microsoft Excel in the Design and optimization of a Belt Dryer 1396/1/18 - Get XML Data ۳۸ بار
۱۷ مدل‌سازی خشک شدن لایه نازک زردآلو 1395/9/7 - Get XML Data ۳۲ بار
۱۸ Modeling of thin layer drying of apricot 1396/1/18 - Get XML Data ۲۹ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه