این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 1 دی 1404
فهرست مقالات
فرآوری و نگهداری مواد غذایی
، 1391، جلد ۱، شماره ۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تأثیر تیمارهای مختلف شفافسازی با روش کلاسیک بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آب انار
1395/9/7
-
۴۰ بار
۲
تأثیر تیمارهای مختلف شفافسازی با روش کلاسیک بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آب انار
1396/1/18
-
۳۴ بار
۳
تأثیر تکنولوژی هاردل بر کیفیت و ماندگاری نان بربری
1395/9/7
-
۳۹ بار
۴
Effect of Hurdle Technology on quality and shelf life of Barbari bread
1396/1/18
-
۳۰ بار
۵
تأثیر فرآیند سرخ کردن بر خصوصیات تغذیهای فیله ماهی قرهبرون (Acipenser persicus)
1395/9/7
-
۴۹ بار
۶
تأثیر فرآیند سرخ کردن بر خصوصیات تغذیهای فیله ماهی قرهبرون (Acipenser persicus)
1396/1/18
-
۴۱ بار
۷
بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی، ضدباکتریایی و ریزساختاری فیلمهای خوراکی تولیدشده از کیتوزان محتوی اسانسهای آویشن و دارچین
1395/9/7
-
۲۷ بار
۸
بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی، ضدباکتریایی و ریزساختاری فیلمهای خوراکی تولیدشده از کیتوزان محتوی اسانسهای آویشن و دارچین
1396/1/18
-
۳۶ بار
۹
رفتار رئولوژیکی جریان مخلوط صمغ دانه ریحان با صمغهای گوار و لوبیای لوکاست
1395/9/7
-
۳۸ بار
۱۰
Flow behavior of gum solutions extracted from Ocimum basilicum seeds mixed with Locust bean gum and Guar gum
1396/1/18
-
۴۱ بار
۱۱
اثر عصاره برگ گیاه گزنه (Urtica dioica) در جلوگیری از اکسیداسیون روغن سویا
1395/9/7
-
۳۹ بار
۱۲
Effect of nettle (Urtica dioica) leaves extract on the inhibition of soybean oil oxidation
1396/1/18
-
۲۹ بار
۱۳
بررسی اثر میزان رطوبت بر ویژگیهای فیزیکی میوه سنجد
1395/9/7
-
۳۷ بار
۱۴
Investigation of moisture content effect on physical properties of Russian olive fruit (Elaeagnus angustifolia L.)
1396/1/18
-
۴۳ بار
۱۵
استفاده از نرمافزار Excel در طراحی و بهینهسازی خشککن تسمهای
1395/9/7
-
۳۲ بار
۱۶
Application of Microsoft Excel in the Design and optimization of a Belt Dryer
1396/1/18
-
۳۸ بار
۱۷
مدلسازی خشک شدن لایه نازک زردآلو
1395/9/7
-
۳۲ بار
۱۸
Modeling of thin layer drying of apricot
1396/1/18
-
۲۹ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه