این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 2 دی 1404
فهرست مقالات
فرآوری و نگهداری مواد غذایی
، 1391، جلد ۱، شماره ۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
مدلسازی سینتیک انتقال جرم طی فرآیند آبگیری اسمزی کیوی توسط شبکههای عصبی مصنوعی
1395/9/7
-
۳۷ بار
۲
مدلسازی سینتیک انتقال جرم طی فرآیند آبگیری اسمزی کیوی توسط شبکههای عصبی مصنوعی
1396/1/18
-
۴۲ بار
۳
بررسی امکان تولید و پایداری نوشیدنی چای سرد از خاک چای سیاه
1395/9/7
-
۳۵ بار
۴
Study of Production and Stability of Iced Tea Beverage from Black Tea Dust
1396/1/18
-
۳۳ بار
۵
شبیهسازی، محاسبه و امکان کاهش مصرف انرژی در فرآیند خشک کردن پاششی
1395/9/7
-
۲۹ بار
۶
Simulation, Calculation and Possibility of Energy Saving in the Spray Drying Process
1396/1/18
-
۲۹ بار
۷
بهینهسازی پارامترهای فرآیند تولید کنسانتره کشمش دو رقم گرد و کشیده منطقه خراسان
1395/9/7
-
۲۸ بار
۸
بهینهسازی پارامترهای فرآیند تولید کنسانتره کشمش دو رقم گرد و کشیده منطقه خراسان
1396/1/18
-
۲۶ بار
۹
بررسی اثر پیشتیمار حرارتی و نوع پرس بر میزان پایداری اکسیداتیو روغن کلزای استخراج شده طی دوره نگهداری
1395/9/7
-
۳۸ بار
۱۰
بررسی اثر پیشتیمار حرارتی و نوع پرس بر میزان پایداری اکسیداتیو روغن کلزای استخراج شده طی دوره نگهداری
1396/1/18
-
۳۱ بار
۱۱
تأثیر پایدار کنندهها و مقدار چربی بر ویژگیهای همزنی و فیزیکی خامه قنادی
1395/9/7
-
۵۱ بار
۱۲
The Effect of Stabilizers and Fat Content on Physical and Whipping Properties of Confectionary Cream
1396/1/18
-
۳۱ بار
۱۳
بررسی اثر فرایند غنیسازی با کلسیم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست
1395/9/7
-
۴۲ بار
۱۴
Evaluation of Physicochemical Properties of Yoghourt Fortified with Calcium Salts
1396/1/18
-
۳۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه