این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1395، جلد ۱۱، شماره ۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
اثرات مصرف گز سین بیوتیک غنیشده با بتاکاروتن بر روی کنترل گلیسمیک و چربیهای خون بیماران دیابتی نوع ۲
1395/8/25
1396/3/6
۱۵ بار
۲
بررسی اثر مکمل ویتامین D۳ بر علائم بالینی بیماری در بیماران مبتلا به سندرم روده تحریکپذیر و کمبود ویتامین D، کارآزمایی بالینی
1395/8/25
1396/3/6
۱۴ بار
۳
تأثیر پلیمرفیسم VDR Cdx-۲ بر پاسخ شاخصهای فربهیِ مرکزی به دریافت ویتامین D در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ : کارآزمایی بالینی تصادفی
1395/8/25
1396/3/6
۱۸ بار
۴
بررسی ارتباط ناامنی غذایی و برخی عوامل اجتماعی- اقتصادی مؤثر در بیماری آرتریت روماتوئید
1395/8/25
1396/3/6
۱۷ بار
۵
اثر روغن زیتون بکر خوراکی بر احساس درد و بروز بیدردی ناشی از مورفین با استفاده از تست فرمالین در موش کوچک نر
1395/8/25
1396/3/6
۱۴ بار
۶
پیشبینی قصد کاهش وزن در دانشجویان دختر دانشگاه شیراز بر اساس مدل اعتقاد بهداشتی
1395/8/25
1396/3/6
۳۳ بار
۷
بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره متانولی پوست پرتقال و تأثیر آن بر ماندگاری شیرطعم دار
1395/8/25
1396/3/6
۲۱ بار
۸
استخراج و ارزیابی خصوصیات فیزیکو شیمیایی روغن سالیکورنیا گونه Salicornia persica Akhani sub sp. rudshurensis Akhani
1395/8/25
1396/3/6
۲۴ بار
۹
مدلسازی نقطه ذوب لغزشی چربی های اینتراستریفیه شده به روش شیمیایی به صورت تابعی از ترکیب اسیدهای چرب
1395/8/25
1396/3/6
۱۴ بار
۱۰
تأثیر جایگزینی شیره خرما با شکر بر خواص کیفی کیک اسفنجی
1395/8/25
1396/3/6
۱۸ بار
۱۱
توسعه و معتبرسازی روش میکرواستخراج مایع- مایع پخشی جفت شده با اسپکتروفتومتری برای استخراج و اندازهگیری رنگ کارموزین در مواد غذایی
1395/8/25
1396/3/6
۱۵ بار
۱۲
برنامه ملی مراقبت غذا و تغذیه: از پژوهش تا سیاستگذاری: (۱) کمبود ویتامین D در کودکان
1395/8/25
1396/3/6
۲۲ بار
۱۳
بررسی اثرات افزودن اینولین بر ویژگیهای کیفی نوشیدنی مالت در حین نگهداری در دماهای مختلف
1395/8/25
1396/3/6
۲۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه