این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1394، جلد ۱۰، شماره ۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی تأثیر مکملیاری با کراتین بر حافظه، یادگیری و آپوپتوز بعد از تزریق بتاآمیلوئید در موشهای صحرایی نر ویستار
1395/8/25
-
۱۹ بار
۲
طراحی و آزمون مدلی از متغیرهای درونیسازی لاغری، خودشیءانگاری و نارضایتی بدنی به عنوان پیشآیندهای خطر اختلالات خوردن در دختران دانشجو
1395/8/25
-
۱۲ بار
۳
تأثیر مکملهای پروتئین وی و کراتین بر شاخصهای آمادگی جسمانی، سرعت و هیپرتروفی عضلانی در مردان تمرین نکرده طی یک دوره تمرین مقاومتی
1395/8/25
-
۱۳ بار
۴
بررسی ارتباط تنوع غذایی با آکنه ولگاریس در دختران ۱۸-۱۳ سال تهرانی
1395/8/25
-
۱۴ بار
۵
بررسی اثر مکمل یاریتوأم ویتامینهای E و C بر پارامترهای چربی خون در سالمندان ساکن شهر اصفهان
1395/8/25
-
۱۴ بار
۶
بررسی ویژگیهای بیوشیمیایی، میکروبیولوژی و حسی شیرکاکائوی سینبیوتیک
1395/8/25
-
۱۵ بار
۷
اثر پیش سرد کردن و پیش تخمیر بر کیفیت خمیر سنگک منجمد و نان حاصل از آن
1395/8/25
-
۲۱ بار
۸
پایش باقیمانده سم آمیتراز در برخی از نمونههای عسل به روش ریز استخراج و بهینه سازی به روش طراحی آزمایش
1395/8/25
-
۱۹ بار
۹
تولید ویتامین ب۱۲ در نوشیدنی لبنی تخمیری به روش ناپیوسته خوراکدهیشده
1395/8/25
-
۱۴ بار
۱۰
مقایسه تأثیر فرولیک اسید و عصاره دانه انگور با متابی سولفیت سدیم روی کیفیت حسی و شیمیایی میگوی پرورشی (Litopenaeus vannamei) پا سفید غربی طی نگهداری
1395/8/25
-
۱۹ بار
۱۱
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، میکروبی و حسی کمپوت خرما
1395/8/25
-
۱۴ بار
۱۲
اثرات رژیم غذایی کم انرژی و ترکیب رژیم غذایی بر اختلالات تولیدمثلی و متابولیکی در افراد مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک : مروری ساده بر مطالعات
1395/8/25
-
۱۶ بار
۱۳
تأثیر مصرف مکمل سیر بر عملکرد هوازی مردان غیر ورزشکار
1395/8/25
-
۲۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه