این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1393، جلد ۹، شماره ۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تأثیر سیلیبینین بر القاءآپوپتوز و مهار رشد سلولی در رده سلولی MCF-۷ سرطان پستان
1395/8/25
-
۳۲ بار
۲
اثرات اسیدهای چرب امگا-۳ بر لیپوپروتئینها و آپوپروتئینهای سرمی در بیماران دیابتی نوع ۲
1395/8/25
-
۱۷ بار
۳
تعیین کنندههای انتخاب میانوعدههای سالم توسط مادران کودکان ۱ تا ۵ سال شهر همدان بر اساس نظریه شناختی اجتماعی (SCT)
1395/8/25
-
۲۴ بار
۴
ارتباط ویژگیهای دموگرافیک، اقتصادی- اجتماعی و برخی مشکلات سلامتی با وضعیت تغذیه سالمندان
1395/8/25
-
۲۰ بار
۵
شیوع ناامنی غذایی در خانوارهای روستایی شهرستان اراک و ارتباط برخی عوامل اقتصادی- اجتماعی و جمعیتی با آن در سال ۹۳-۱۳۹۲
1395/8/25
-
۱۸ بار
۶
تأثیر یک هفته مکملدهی ال- آرژنین بر تغییرات گازهای تنفسی و سطوح لاکتات خون در دختران هندبالیست
1395/8/25
-
۱۸ بار
۷
بررسی خواص ضد میکروبی فیلم کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس گشنیز و پوست لیموترش و تأثیر آن بر افزایش زمان ماندگاری گوشت گوسفند در دمای یخچال
1395/8/25
-
۱۶ بار
۸
تهیه نانولیپوزومهای حاوی ویتامین E به عنوان حاملهای DHA و EPA و ارزیابی پایداری فیزیکی آنها
1395/8/25
-
۲۴ بار
۹
تأثیر مصرف جیره حاوی پروبیوتیک بر ویژگیهای گوشت بلدرچین ژاپنی طی مدت نگهداری
1395/8/25
-
۲۷ بار
۱۰
بررسی اثر نگهداری یخچالی بر قابلیت زیستی سویههای بومی و صنعتی پروبیوتیک و برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی در آب زغالاخته
1395/8/25
-
۱۸ بار
۱۱
تعیین میزان فورفورال و هیدروکسی متیل فورفورال در شیرخشکهای موجود در بازار تهران با روش ریزاستخراج مایع-مایع پخشی به همراه کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا
1395/8/25
-
۲۵ بار
۱۲
قابلیت زیستی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در پنیر سفید فراپالایش سینبیوتیک حاوی پودر پونه کوهی و اسپیرولینا پلاتنسیس
1395/8/25
-
۱۹ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه