این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1393، جلد ۹، شماره ۳
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره هیدرومتانولی گیاه کارده (Biarum carduchrum) در شرایط آزمایشگاهی و تاثیرآن بر لیپیدهای سرم موش‌های صحرایی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۵ بار
۲ ارتباط الگوهای غذایی با نماگرهای فعالیت بیماری در افراد مبتلا به آرتریت روماتوئید 1395/8/25 - Get XML Data ۱۳ بار
۳ بررسی الگوهای غذایی غالب و ارتباط آن با اختلالات خوردن در دختران نوجوان شهر تهران 1395/8/25 - Get XML Data ۱۵ بار
۴ رابطه میان دریافت برخی درشت مغذی‌‌ها و آنتی اکسیدان‌های غذایی و خطر کاتاراکت وابسته به سن در بزرگسالان: مطالعه مورد-شاهدی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۳ بار
۵ ارتباط بین شاخص‌های تن‌سنجی با سطح سرمی هموسیستئین 1395/8/25 - Get XML Data ۱۳ بار
۶ اثر ترکیبی آنزیم‌های آمیلاز و لیپاز بر بهبود خصوصیات کیفی، رئولوژی و حسی نان بربری نیم‌پز منجمد 1395/8/25 - Get XML Data ۱۳ بار
۷ بررسی صمغ گیری آنزیمی روغن سویا 1395/8/25 - Get XML Data ۱۴ بار
۸ بررسی امکان تولید کیک فنجانی کم‌کالری حاوی موسیلاژ بزرک به عنوان جایگزین چربی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۳ بار
۹ فرمولاسیون روغن مایع مخلوط حاوی روغن های کانولا و کنجد بدون آنتی اکسیدان سنتزی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۴ بار
۱۰ اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی به عنوان بخشی از کنسانتره پروتئین شیر بر ویژگی‮های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست اسفناج 1395/8/25 - Get XML Data ۱۲ بار
۱۱ بررسی خواص تولید ژل سوریمی کپور پرورشی (Cyprinus carpio)‌‌ در دمای متوسط با افزایش زمان قوام‌یابی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه