این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1393، جلد ۹، شماره ۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره هیدرومتانولی گیاه کارده (Biarum carduchrum) در شرایط آزمایشگاهی و تاثیرآن بر لیپیدهای سرم موشهای صحرایی
1395/8/25
-
۱۵ بار
۲
ارتباط الگوهای غذایی با نماگرهای فعالیت بیماری در افراد مبتلا به آرتریت روماتوئید
1395/8/25
-
۱۳ بار
۳
بررسی الگوهای غذایی غالب و ارتباط آن با اختلالات خوردن در دختران نوجوان شهر تهران
1395/8/25
-
۱۵ بار
۴
رابطه میان دریافت برخی درشت مغذیها و آنتی اکسیدانهای غذایی و خطر کاتاراکت وابسته به سن در بزرگسالان: مطالعه مورد-شاهدی
1395/8/25
-
۱۳ بار
۵
ارتباط بین شاخصهای تنسنجی با سطح سرمی هموسیستئین
1395/8/25
-
۱۳ بار
۶
اثر ترکیبی آنزیمهای آمیلاز و لیپاز بر بهبود خصوصیات کیفی، رئولوژی و حسی نان بربری نیمپز منجمد
1395/8/25
-
۱۳ بار
۷
بررسی صمغ گیری آنزیمی روغن سویا
1395/8/25
-
۱۴ بار
۸
بررسی امکان تولید کیک فنجانی کمکالری حاوی موسیلاژ بزرک به عنوان جایگزین چربی
1395/8/25
-
۱۳ بار
۹
فرمولاسیون روغن مایع مخلوط حاوی روغن های کانولا و کنجد بدون آنتی اکسیدان سنتزی
1395/8/25
-
۱۴ بار
۱۰
اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی به عنوان بخشی از کنسانتره پروتئین شیر بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست اسفناج
1395/8/25
-
۱۲ بار
۱۱
بررسی خواص تولید ژل سوریمی کپور پرورشی (Cyprinus carpio) در دمای متوسط با افزایش زمان قوامیابی
1395/8/25
-
۱۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه