این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1392، جلد ۸، شماره ۴
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تأثیر مصرف مکمل آلفا-لیپوئیک اسید بر اینترلوکین-۶، hs-CRP، فشار خون، شاخص‌های تن‌سنجی و دریافت غذایی در مردان مبتلا به ضایعه نخاعی مزمن 1395/8/25 - Get XML Data ۱۴ بار
۲ تأثیر اسانس گیاه چویر بر رشد استافیلوکوکوس اورئوس در طی تولید و نگهداری پنیر سفید ایرانی 1395/8/25 - Get XML Data ۳۳ بار
۳ بررسی ارتباط بین پلی‌مورفیسم PvuII ژن لیپوپروتئین لیپاز با پروفایل لیپیدی و نمایه توده بدن در جمعیت ترکمن استان گلستان 1395/8/25 - Get XML Data ۱۶ بار
۴ بررسی اثر بتاگلوکان و نشاسته مقاوم به هضم بر ویژگی‌های کیفی و حسی نان تست حاصل 1395/8/25 - Get XML Data ۲۲ بار
۵ تأثیر مصرف مکمل رزوراترول بر آنزیم‌های کبدی، شاخص التهابی hs-CRP و میزان استئاتوز کبدی در بیماران مبتلا به کبد چرب غیرالکلی: کارآزمایی بالینی تصادفی شده دو سوکور 1395/8/25 - Get XML Data ۲۱ بار
۶ تهیه و ارزیابی نانوامولسیون خوراکی ویتامین E با روش خود‌به‌خودی 1395/8/25 - Get XML Data ۲۱ بار
۷ اثر مصرف توت سیاه (شاه توت) بر غلظت سرمی لیپوپروتئین ها، آپولیپو پروتئین‌های A۱ وB ، مارکر التهابی hs – CRP و فشار خون در افراد با اختلالات لیپیدی 1395/8/25 - Get XML Data ۲۰ بار
۸ اثر ضد میکروبی نانوذرات نقره تولید شده به روش احیای شیمیایی بر استافیلوکوکوس-اورئوس و اشرشیاکلی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۷ بار
۹ اثر فرآیند تثبیت بر ترکیبات فراسودمند و پروفایل اسیدهای چرب جوانه گندم رشد داده شده 1395/8/25 - Get XML Data ۱۲ بار
۱۰ نیازسنجی آموزشی کارشناسان تغذیه جامعه شاغل در نظام بهداشتی ایران ۱۳۹۱ 1395/8/25 - Get XML Data ۱۴ بار
۱۱ پایداری حرارتی روغن سویا توسط آنتی‌اکسیدانهای طبیعی استخراج شده از میوه زرشک بیدانه به وسیله آب مادون بحرانی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۴ بار
۱۲ تأثیر ریزپوشانی با پوشش کیتوزان بر روی زنده‌مانی لاکتوباسیلوس کازئی و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم در بستنی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۲ بار
۱۳ بررسی اثرات آنتی‌اکسیدانی عصاره رزماری و چویر در مقایسه با آنتی‌اکسیدان سنتزی TBHQ بر روند اکسیداسیون روغن حین فرآیند سرخ کردن عمیق 1395/8/25 - Get XML Data ۲۲ بار
۱۴ تعیین میزان پاتولین آب سیب‌ با تکنیک ریزاستخراج مایع-مایع پخشی به همراه دستگاه کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا و بهینه‌سازی به کمک روش سطح پاسخ 1395/8/25 - Get XML Data ۱۲ بار
۱۵ اثر اسید‌‌های چرب امگا۳ بر استرس اکسیداتیو درنارسایی حاد کلیه ناشی از ایسکمی- رپرفیوژن 1395/8/25 - Get XML Data ۱۰ بار
۱۶ بررسی ویژگی‌های حرارتی و ضدمیکربی نانوکامپوزیت‌های کیتوزان- نانوسلولز و تأثیر آن در افزایش مدت ماندگاری گوشت چرخ‌کرده 1395/8/25 - Get XML Data ۲۲ بار
۱۷ ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی نانولیپوزوم‌های حامل ویتامین ۳ D تولید شده به روش هیدراسیون لایه نازک- سونیکاسیون 1395/8/25 - Get XML Data ۲۳ بار
۱۸ اندازه گیری فولیک اسید در مواد غذایی با استفاده از زیست حسگری بر پایه اسیدهای نوکلئیک دورشته ای 1395/8/25 - Get XML Data ۱۶ بار
۱۹ اثر مکمل‌های چند سوشه پروبیوتیک بر روی پروفایل متابولیکی، hs-CRP و استرس اکسیداتیو روی در بیماران دیابتی نوع۲ 1395/8/25 - Get XML Data ۱۵ بار
۲۰ تغییرات میزان مواد معدنی و ویتامین‌های ماهی شوریده (Otolithesruber) در پخت با روش‌های مختلف 1395/8/25 - Get XML Data ۱۸ بار
۲۱ اثرات فلاونوئید هسپریدین بر بقای سلولی و آپوپتوز در رده ی سلولی NALM-۶ 1395/8/25 - Get XML Data ۱۸ بار
۲۲ بررسی اثرات آنتی‌اکسیدانی توکوفرول درمقایسه با TBHQ بر روند اکسیداسیون روغن مایونز طی مدت زمان ماندگاری 1395/8/25 - Get XML Data ۱۵ بار
۲۳ کدام یک از شاخص‌های دورکمر، دورکمر به باسن و دورکمر به قد در تشخیص اضافه وزن/چاقی دختران جوان مناسب‌تر است؟ تحلیل ROC 1395/8/25 - Get XML Data ۲۱ بار
۲۴ تشخیص اگزوتوکسین باکتری استافیلوکوکوس ارئوس توسط روش پتانسیومتری در مقایسه با طیف سنجی مبتنی برنانوذرات اصلاح شده(متصل به پادتن) 1395/8/25 - Get XML Data ۱۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه