این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1392، جلد ۸، شماره ۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تأثیر مصرف مکمل آلفا-لیپوئیک اسید بر اینترلوکین-۶، hs-CRP، فشار خون، شاخصهای تنسنجی و دریافت غذایی در مردان مبتلا به ضایعه نخاعی مزمن
1395/8/25
-
۱۴ بار
۲
تأثیر اسانس گیاه چویر بر رشد استافیلوکوکوس اورئوس در طی تولید و نگهداری پنیر سفید ایرانی
1395/8/25
-
۳۳ بار
۳
بررسی ارتباط بین پلیمورفیسم PvuII ژن لیپوپروتئین لیپاز با پروفایل لیپیدی و نمایه توده بدن در جمعیت ترکمن استان گلستان
1395/8/25
-
۱۶ بار
۴
بررسی اثر بتاگلوکان و نشاسته مقاوم به هضم بر ویژگیهای کیفی و حسی نان تست حاصل
1395/8/25
-
۲۲ بار
۵
تأثیر مصرف مکمل رزوراترول بر آنزیمهای کبدی، شاخص التهابی hs-CRP و میزان استئاتوز کبدی در بیماران مبتلا به کبد چرب غیرالکلی: کارآزمایی بالینی تصادفی شده دو سوکور
1395/8/25
-
۲۱ بار
۶
تهیه و ارزیابی نانوامولسیون خوراکی ویتامین E با روش خودبهخودی
1395/8/25
-
۲۱ بار
۷
اثر مصرف توت سیاه (شاه توت) بر غلظت سرمی لیپوپروتئین ها، آپولیپو پروتئینهای A۱ وB ، مارکر التهابی hs – CRP و فشار خون در افراد با اختلالات لیپیدی
1395/8/25
-
۲۰ بار
۸
اثر ضد میکروبی نانوذرات نقره تولید شده به روش احیای شیمیایی بر استافیلوکوکوس-اورئوس و اشرشیاکلی
1395/8/25
-
۱۷ بار
۹
اثر فرآیند تثبیت بر ترکیبات فراسودمند و پروفایل اسیدهای چرب جوانه گندم رشد داده شده
1395/8/25
-
۱۲ بار
۱۰
نیازسنجی آموزشی کارشناسان تغذیه جامعه شاغل در نظام بهداشتی ایران ۱۳۹۱
1395/8/25
-
۱۴ بار
۱۱
پایداری حرارتی روغن سویا توسط آنتیاکسیدانهای طبیعی استخراج شده از میوه زرشک بیدانه به وسیله آب مادون بحرانی
1395/8/25
-
۱۴ بار
۱۲
تأثیر ریزپوشانی با پوشش کیتوزان بر روی زندهمانی لاکتوباسیلوس کازئی و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم در بستنی
1395/8/25
-
۱۲ بار
۱۳
بررسی اثرات آنتیاکسیدانی عصاره رزماری و چویر در مقایسه با آنتیاکسیدان سنتزی TBHQ بر روند اکسیداسیون روغن حین فرآیند سرخ کردن عمیق
1395/8/25
-
۲۲ بار
۱۴
تعیین میزان پاتولین آب سیب با تکنیک ریزاستخراج مایع-مایع پخشی به همراه دستگاه کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا و بهینهسازی به کمک روش سطح پاسخ
1395/8/25
-
۱۲ بار
۱۵
اثر اسیدهای چرب امگا۳ بر استرس اکسیداتیو درنارسایی حاد کلیه ناشی از ایسکمی- رپرفیوژن
1395/8/25
-
۱۰ بار
۱۶
بررسی ویژگیهای حرارتی و ضدمیکربی نانوکامپوزیتهای کیتوزان- نانوسلولز و تأثیر آن در افزایش مدت ماندگاری گوشت چرخکرده
1395/8/25
-
۲۲ بار
۱۷
ارزیابی ویژگیهای فیزیکی نانولیپوزومهای حامل ویتامین ۳ D تولید شده به روش هیدراسیون لایه نازک- سونیکاسیون
1395/8/25
-
۲۳ بار
۱۸
اندازه گیری فولیک اسید در مواد غذایی با استفاده از زیست حسگری بر پایه اسیدهای نوکلئیک دورشته ای
1395/8/25
-
۱۶ بار
۱۹
اثر مکملهای چند سوشه پروبیوتیک بر روی پروفایل متابولیکی، hs-CRP و استرس اکسیداتیو روی در بیماران دیابتی نوع۲
1395/8/25
-
۱۵ بار
۲۰
تغییرات میزان مواد معدنی و ویتامینهای ماهی شوریده (Otolithesruber) در پخت با روشهای مختلف
1395/8/25
-
۱۸ بار
۲۱
اثرات فلاونوئید هسپریدین بر بقای سلولی و آپوپتوز در رده ی سلولی NALM-۶
1395/8/25
-
۱۸ بار
۲۲
بررسی اثرات آنتیاکسیدانی توکوفرول درمقایسه با TBHQ بر روند اکسیداسیون روغن مایونز طی مدت زمان ماندگاری
1395/8/25
-
۱۵ بار
۲۳
کدام یک از شاخصهای دورکمر، دورکمر به باسن و دورکمر به قد در تشخیص اضافه وزن/چاقی دختران جوان مناسبتر است؟ تحلیل ROC
1395/8/25
-
۲۱ بار
۲۴
تشخیص اگزوتوکسین باکتری استافیلوکوکوس ارئوس توسط روش پتانسیومتری در مقایسه با طیف سنجی مبتنی برنانوذرات اصلاح شده(متصل به پادتن)
1395/8/25
-
۱۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه