این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1392، جلد ۸، شماره ۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
سرمقاله: طرحهای ملی بررسی مصرف مواد غذایی فرصتی بزرگ برای مردم، مسئولان و متخصصان
1395/8/25
-
۱۱ بار
۲
تأثیر مکملیاری سینبیوتیک بر آنزیمهای کبدی، شاخصهای التهابی و میزان فیبروز کبدی در افراد مبتلا به بیماری کبد چرب غیرالکلی: کارآزمایی بالینی تصادفی شده دو سوکور
1395/8/25
-
۱۵ بار
۳
تأثیر پوشش نانوامولسیون حاوی کیتوزان بر افزایش ماندگاری و ویژگیهای کیفی میوهی توتفرنگی پس از برداشت
1395/8/25
-
۱۵ بار
۴
بررسی اثر مصرف شکلات تلخ بر پروفایل لیپیدی، آپولیپوپروتئین B، آپولیپوپروتئین A-۱و التهاب در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲: کارآزمایی بالینی تصادفی
1395/8/25
-
۱۲ بار
۵
خالصسازی جزئی و توصیف ویژگیهای آنزیم منعقدکنندهی شیر از میوههای گیاه پنیرباد (ویتانیا کواگولانس)
1395/8/25
-
۱۲ بار
۶
ارزیابی ارتباط شاخص تغذیهی سالم جایگزین با خطر ۱۰ سالهی بیماریهای قلبی عروقی در کارمندان مرد شاغل در بخش دولتی، تهران، ۱۳۹۱
1395/8/25
-
۱۳ بار
۷
ارزیابی کارآیی روش طیفنگار فروسرخ تبدیل فوریه در تشخیص مخمرهای مولد شیرینکنندههای کمکالری
1395/8/25
-
۱۴ بار
۸
بررسی ارتباط بین پیروی از الگوی غذایی DASH با چاقی در پرستاران زن شهر اصفهان
1395/8/25
-
۱۶ بار
۹
بررسی اثر بازدارندگی اسانس زنیان بر رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در محیط عصاره و گوشت ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum)
1395/8/25
-
۱۷ بار
۱۰
بررسی اثر نحوهی خورانش کودکان در شش ماه اول زندگی بر سوءتغذیه در یک سالگی به تفکیک خانوارهای امن و ناامن غذایی مناطق شهری شهرستان ری
1395/8/25
-
۱۷ بار
۱۱
ارزیابی ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر تقلیدی حاوی کنسانترهی پروتئینی آبپنیر و پنیر اصلاح شدهی آنزیمی لیقوان
1395/8/25
-
۱۷ بار
۱۲
اصلاح شیمیایی ویژگیهای عملکردی پروتئین و نشاستهی آرد یولاف و بررسی ویژگیهای فیزیکی کیک تهیه شده از آرد یولافِ جایگزین شده توسط آنها
1395/8/25
-
۱۲ بار
۱۳
بررسی اثر کنترل pH بر میزان تولید اسید پروپیونیک، استیک و لاکتیک در سامانه ناپیوسته خوراکدهیشده با پروپیونیباکتریوم و لاکتوباسیلوس
1395/8/25
-
۱۵ بار
۱۴
اثر رژیم غذایی کاهش وزن بر بیماری کبد چرب غیر الکلی
1395/8/25
-
۲۲ بار
۱۵
بررسی اثر ا- متیل سیکلو پروپن و نانو زئولیتهای حاوی پرمنگنات پتاسیم و تیمار توأم آنها در افزایش ماندگاری و کیفیت سیب قرمز و زرد لبنانی
1395/8/25
-
۱۵ بار
۱۶
اسیدهای فنولی، فعالیت ضدرادیکالی و ضدمیکربی عصاره متانولی برگهای اوجی
1395/8/25
-
۱۶ بار
۱۷
الگوی غذایی سنتی و خطر ابتلا به سندرم متابولیک : مطالعه خرم آباد
1395/8/25
-
۱۳ بار
۱۸
اثرات ضداکسیداسیونی و ضد باکتریایی عصاره جعفری بر فیله ماهی کپور نقرهای در طول نگهداری در دمای یخچالی (۱±۴ درجه سانتیگراد)
1395/8/25
-
۱۲ بار
۱۹
ارتباط مصرف گوشت قرمز، گوشت فراوری شده، احشاء، ماهی و ماکیان، با ریسک ابتلا به سرطان پروستات : مطالعه مورد- شاهدی
1395/8/25
-
۱۸ بار
۲۰
اندازهگیری سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم در نمونههای دوغ عرضه شده در شهر تهران با روش HPLC
1395/8/25
-
۲۲ بار
۲۱
آماده سازی و ارزیابی ویژگیهای امولسیونهای تهیه شده بر پایه روغن گردو
1395/8/25
-
۲۱ بار
۲۲
اثر آموزش مبتنی بر مدل مراحل تغییر بر مصرف منظم صبحانه و میان وعده ناسالم در دانشآموزان مدارس ابتدایی شهر قزوین
1395/8/25
-
۱۶ بار
۲۳
امکان جایگزینی تخممرغ با آرد سویا و اختلاط آرد گندم با جوانه گندم تثبیت شده در تولید کیک روغنی
1395/8/25
-
۱۶ بار
۲۴
اثر جایگزینی بخشی از ماده خشک با ژلاتین بر خواص کاربردی ماست قالبی بدون چربی
1395/8/25
-
۱۸ بار
۲۵
کم وزنی، کوتاه قدی و اضافه وزن در دانشآموزان مقطع راهنمایی شهر ایلام و عوامل مؤثر بر آن
1395/8/25
-
۱۴ بار
۲۶
کاربردهای نانو ذرات مغناطیسی در زمینه علوم و صنایع غذایی
1395/8/25
-
۱۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه