این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1392، جلد ۸، شماره ۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی اثر توکوترینول افزوده شده به روغن کلزا بر وضعیت التهابی، استرس نیتروزاتیو و میکروآلبومین ادرار در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲: کارآزمایی بالینی تصادفی دو سوکور
1395/8/25
-
۱۲ بار
۲
بهینه یابی شرایط استخراج قلیایی فیبرهای رژیمی پوست قهوه و تأثیر آن بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری نان بربری
1395/8/25
-
۱۸ بار
۳
اثرات تجویز توأم مکمل اسید دکوزاهگزانوئیک و ویتامین E بر اسیدهای چرب غشای اسپرم مردان آستِنواسپرم
1395/8/25
-
۱۶ بار
۴
تأثیر ریزپوشانی با آلژینات کلسیم و نشاسته مقاوم ذرت بر زندهمانی لاکتوباسیلوس کازئی و خصوصیات حسی در کرم مغزی کیک
1395/8/25
-
۱۴ بار
۵
تولید شکلات تلخ کمکالری پریبیوتیک با استفاده از اینولین، پلیدکستروز و مالتودکسترین
1395/8/25
-
۱۶ بار
۶
تأثیر روشهای مختلف تصفیهی شیرهی خرما بر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی آبنباتهای تولید شده از آن
1395/8/25
-
۱۸ بار
۷
بررسی میزان و نوع مایعات مصرفی در جمعیت بزرگسال شهر تهران در سال ۱۳۹۰
1395/8/25
-
۱۳ بار
۸
تولید پنیر فراسودمند با استفاده از روغنهای زیتون و کانولا
1395/8/25
-
۱۳ بار
۹
بررسی عملکرد ضدمیکروبی و فیزیکی فیلم خوراکی بر پایه ایزولهی پروتئین نخود حاوی اسانس آویشن به روش سطح پاسخ
1395/8/25
-
۱۴ بار
۱۰
اثر عصارهی آبی- الکلی هستهی انگور قرمز بر میزان جریان خون مفصل زانو در موشهای صحرایی دریافتکنندهی سرب
1395/8/25
-
۱۵ بار
۱۱
تولید سوسیس غیرگوشتی با استفاده از روش طرح عاملی کامل
1395/8/25
-
۱۴ بار
۱۲
اثر دریافت لبنیات بر وزن و ترکیب بدن در بزرگسالان: مرور سیستماتیک و متاآنالیز بر مطالعات کارآزمایی بالینی تصادفی و کنترل شده
1395/8/25
-
۱۹ بار
۱۳
بررسی شیوع اختلالات خوردن و برخی عوامل مرتبط با آن در دختران دانشآموز دبیرستانی شهر تهران در سال ۱۳۸۸
1395/8/25
-
۱۶ بار
۱۴
بررسی اثر استفاده توأم نشاستهی اصلاح شده و صمغ زانتان بر ویژگیهای پایداری، حسی
1395/8/25
-
۲۲ بار
۱۵
مقایسهی کیفیت زندگی در کودکان چاق و مبتلا به اضافه وزن با کودکان در محدودهی وزن طبیعی پایه اول و دوم ابتدایی شهر شوشتر
1395/8/25
-
۱۵ بار
۱۶
بررسی میزان لیزینوآلانین در برخی شیرهای پاستوریزه و استریلیزهی مصرفی شهر تهران در سال ۱۳۹۰
1395/8/25
-
۱۵ بار
۱۷
ارزیابی فعالیت ضد رادیکالی، آنتیاکسیدانی و تعیین ترکیبات فلاونوئیدی میوهی ولیک (Crataegus elbursensis)
1395/8/25
-
۱۷ بار
۱۸
بررسی رابطهی سازههای مدل فرانظریهای با چربی دریافتی در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲
1395/8/25
-
۱۲ بار
۱۹
اثرات نگهدارندگی ترکیب عصارهی موسیر (Allium ascalonicum) و عصارهی زردچوبه (curcuma longa) بر خمیر ماهی کپور نقرهای در شرایط انجماد (°C۱۸-)
1395/8/25
-
۱۴ بار
۲۰
بررسی ترکیبات زیستفعال و فعالیت آنتیاکسیدانی پرتقال تامسون ناول طی نگهداری در انبار
1395/8/25
-
۱۷ بار
۲۱
تهیه و ارزیابی ویژگیهای نانولیپوزومهای حاوی ایکوزاپنتاانوئیک اسید و دکوزاهگزاانوئیک اسید به روشهای اکستروژن و سونیکاسیون میلهای
1395/8/25
-
۱۲ بار
۲۲
تأثیر دو روش پخت آبپز و مایکروویو بر باقیماندهی آنتیبیوتیک تایلوزین در گوشت مرغ
1395/8/25
-
۱۷ بار
۲۳
تعیین ترکیبات فورانی در غذاهای کودک موجود در بازار تهران با روش ریزاستخراج و بررسی تأثیر دمای آمادهسازی بر غلظت این ترکیبات
1395/8/25
-
۱۵ بار
۲۴
بررسی ویژگیهای بافتی و حسی پنیر سفید فراپالایش شدهی تولیدی با پروتئاز گیاه پنیرباد (ویتانیا کواگولانس) در مقایسه با مایهپنیر قارچی
1395/8/25
-
۲۲ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه