این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 21 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1391، جلد ۷، شماره ۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی اثرات ضدسرطانی فلاونوئیدها بر مبنای مسیر انتقال پیام PI۳K/Akt
1396/1/17
-
۱۰ بار
۲
تأثیر عوامل مختلف روی پایداری اکسایشی دوغ غنیشده با اسیدهای چرب امگا ۳
1395/8/25
-
۱۳ بار
۳
ارتباط میان مصرف حبوبات و سطوح در گردش ملکولهای چسبنده و بیومارکرهای التهابی در زنان ایرانی
1395/8/25
-
۱۳ بار
۴
نقش پروبیوتیکها در پیشگیری و درمان اسهال عفونی در کودکان
1396/1/17
-
۹ بار
۵
بررسی میانکنشهای الکترواستاتیک بتالاکتوگلوبولین و تراگاکانتین: گام نخست به سوی تولید میکرو و نانو ذرات بیوپلیمری
1395/8/25
-
۱۲ بار
۶
کاربرد نانوحاملهای لیپوزومی حاوی آنزیم در تولید و رسیدن پنیر
1396/1/17
-
۱۳ بار
۷
تأثیر مکملیاری با اسید لینولئیک مزدوج و اسیدهای چرب امگا۳ بر برخی شاخصهای التهابی و استرس اکسیداتیو درتصلب شرایین
1395/8/25
-
۱۲ بار
۸
کاربرد دیاکسیدکربن فوق بحرانی در استخراج و تصفیهی روغنهای گیاهی
1396/1/17
-
۱۴ بار
۹
تولید نوشیدنی پرتقال فراسودمند با استفاده از عصارهی سبوس برنج
1395/8/25
-
۱۶ بار
۱۰
کاربرد هیدروکلوئیدها در پایدارسازی سیستمهای امولسیونی
1396/1/17
-
۱۳ بار
۱۱
اثر ویتامین D در خطر بروز سرطان پستان
1396/1/17
-
۱۲ بار
۱۲
تأثیر مکملیاری آلفالیپوئیک اسید و ویتامین E به صورت تنها و توأمان بر شاخصهای مربوط به وضعیت گلیسمی و الگوی چربی سرم در بیماران همودیالیزی
1395/8/25
-
۱۴ بار
۱۳
بررسی امکان استفاده از پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در تولید کلوچهی صنعتی
1395/8/25
-
۱۳ بار
۱۴
قارچ خوراکی: قهوهای شدن آنزیمی و روشهای مهار آن
1396/1/17
-
۱۶ بار
۱۵
اثر پرتودهی گاما بر فعالیت ضد اکسایشی و ضد میکروبی پودر دارچین
1395/8/25
-
۱۳ بار
۱۶
کاربرد میوه و سبزی به عنوان محیط پایه برای تولید نوشیدنیهای پروبیوتیک غیرلبنی
1396/1/17
-
۱۶ بار
۱۷
مقایسهی اثر دو نسبت مکمل یاری کربوهیدرات - پروتئین whey بر شاخص های آسیب عضله پس از فعالیت مقاومتی برون گرا
1395/8/25
-
۱۲ بار
۱۸
تعیین ترکیبات فورانی در پودرهای قهوه بازار تهران به روش ریزاستخراج با فاز مایع به همراه کروماتوگرافی گازی- طیف سنجی جرمی
1395/8/25
-
۱۳ بار
۱۹
بررسی تأثیر پکتینازهای تجاری رپیداز اسمارت و رپیداز مکس سی-۸۰ بر کیفیت عصارهی خرمای مضافتی و شاهانی
1395/8/25
-
۱۳ بار
۲۰
تأثیر توزیع درشتمغذیهای رژیم غذایی بر فرایندهای التهابی مزمن در سندرم متابولیک: یک مطالعه مروری
1395/8/25
-
۱۲ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه